Kaplan: “Her zaman Kırıkkale için mücadele edeceğiz”

Kaplan: “Her zaman Kırıkkale için mücadele edeceğiz”
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, “14 Mayıs seçiminde bizlere destek sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim

KIRIKKALE’Yİ KARŞI KARIŞ GEZDİK 
Kaplan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız güç ve aldığımız enerji ile Türkiye Yüzyılı'nın meşalesini Kırıkkale'mizden yakıp,  tüm gönüllere girip, 14 Mayıs seçimlerinde Kırıkkale’ye yakışan cevabı vermek için aldığımız bu kutlu görevde tüm süreç boyunca durmaksızın inanç, azim ve gayretle çalıştık.  Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, her defasında daha fazla ne yapabilirim diye düşünen ve yüreğini ortaya koyan değerli teşkilatlarımız, SKM ekibimiz, abilerimiz, ablalarımız ve kıymetli kardeşlerimiz ile "Gidemediğimiz yer bizim değildir." düsturuyla Kırıkkale'mizi karış karış gezdik.” 

2. TURDA CUMHURBAŞKANIMIZI SEÇECEĞİZ 
“Dua ve desteklerini esirgemeyenlere, kıymetli aile ve yakınlarımıza, sahada bir an olsun yanımızdan ayrılmayanlara, her çaldığımız kapıyı muhabbetle açıp her sıktığımız eli samimiyetle saranlara ve çok değerli hemşerilerime, il ve ilçelerimizin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımıza yürekten teşekkür ederim.  Kırıkkale'de Cumhurbaşkanımızın 2. turda daha yüksek bir oyla yeniden seçileceğine inancımız tamdır. Seçim süreci boyunca canla başla gayret eden Ergün Tekin ve Muhammed Emin Avundukluğu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerden aldığımız güç ile Kırıkkale'mizi gazi meclisimizde en iyi şekilde temsil edip şehrimiz için canla başla çalışacağıma söz veriyorum.”  


DÜNYA TARİHİNE ALTIN HARFLERLE YAZACAĞIZ 
“Bu vesile ile büyük bir gayret ile hazırlandığımız 14 Mayıs seçim sonuçlarının şehrimiz, gençliğimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Kırıkkale'mizde yetişen bir evladınız olarak kıymetli büyüklerimin ellerinden öpüyor, tüm hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle inanıyorum ki; 28 Mayıs'ta daha gür bir seda ile Recep Tayyip Erdoğan diyecek, daha önce olduğu gibi yedi düvele karşı dimdik durup milletin değerlerinin karşısında olanlara hiçbir zaman geçit vermediğimiz gibi tek yürek olup Türkiye Yüzyılı'nı, dünya tarihine altın harflerle yazacağız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.