Karabacak: “Üyelerimizin umudu olmaya devam edeceğiz”

Karabacak: “Üyelerimizin umudu olmaya devam edeceğiz”
Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Abdullah Yücel Karabacak, zor bir yılı geride bıraktıklarını, mesleki ve ekonomik problemlerini çözmek için mücadele ettiklerini söyledi.

ZORLUKLARLA MÜCADELE ETTİK 
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Abdullah Yücel Karabacak, 2022-2023 yılını değerlendirdi. Bu süreçte birçok sorunla mücadele ettiklerini vurgulayan Karabacak, “Mesleki ve ekonomik bu problemleri eğitim çalışanlarının beklentisi ve menfaatleri doğrultusunda mevcut şartlarda en iyi şekilde çözüme ulaştırmak için büyük bir gayret sarf ederken emeğimizi esirgemedik. Zor bir yıldı. Ve biz biliyorduk ki bu zorlukları inanarak, çalışarak aşabilir ve hatta daha güçlü yolumuza devam edebilirdik” dedi.


ÜYELERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ 
“Öyle de oldu. İnanıyoruz ki ilkeli ve kararlı sendikacılığın adresi Türk Eğitim-sen bundan sonra da eğitim çalışanlarının umudu ve Türkiye’nin sendikası olmaya devam edecektir. Şubemiz yönetim kurulu adına başta ilçe, üniversite ve iş yeri temsilcilerimiz ile kadın kollarımız olmak üzere 1703 üyemize teşekkür ediyoruz. Tüm eğitim çalışanları için dürüstlük ve çalışmaktan taviz vermeden hep birlikte yürümeye devam ediyoruz” şeklinde konuştub

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.