Karayol ailesi, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı 

Karayol ailesi, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı 
Kırıkkale eski Belediye Başkanı Hayati Karayol ile Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdi

GAZETEKALE’YE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR 
1 yıl önce Kırıkkale’de yazılı basın hayatına merhaba diyen Gazetekale Gazetesi, yıldönümü vesilesiyle gelen misafirlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu nedenle Kırıkkale eski Belediye Başkanı Hayati Karayol ile Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Gazetekale Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir ile bir araya gelen Karayol ailesi, yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Medya alanında yapılacak olan çalışmalarda başarı temenni etti. 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORSUNUZ 
Yazılı ve dijital medya sektöründe Gazetekale’nin önemli çalışmalar yaptığını belirten Başkan Yardımcısı Karayol, bu konuda emek veren herkese teşekkür etti. Gazetekale Gazetesi’nin medya sektörüne renk kattığını belirten Karayol, “Kırıkkale için önemli içerikler üretiyorsunuz. Hem dijital alanda hem de yazılı basın alanında başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Sizleri tebrik eder, çalışmalarınızda başarı temenni ederim” dedi. Ziyaretin ardından Karayol, Kırıkkale’nin üretimi olan ‘Dinek Yöresel Ürünlerin’ yer aldığı bir hediye takdim etti. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.