Karma OSB’de elektrik sorunu çözülecek

Karma OSB’de elektrik sorunu çözülecek
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 8. Bölge Müdür Yardımcısı Faruk Murat Coşkun, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

SORUNLAR TEİAŞ’A İLETİLDİ
Yahşihan’daki 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin yıllardır çözülemeyen elektrik kesintisi sorunu bölgede faaliyet gösteren firmaları büyük zarara uğratıyor. Elektrik kesintileri, üretim aşamasında kullanılan ekipmanlara zarar vermenin yanı sıra hammaddeyi de kullanılamaz hale getiriyor. Bu durumdan şikayetçi olan üreticiler ise yaşanan mağduriyeti Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’na iletti. Yaşanan olumsuzluklar üzerine harekete geçen Kırıkkale TSO, OSB’de yaşanan sorunu Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye iletti. 

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
TEİAŞ 8. Bölge Müdür Yardımcısı Faruk Murat Coşkun ise yaşanan kesintiler ile ilgili bilgi vermek amacıyla Kırıkkale TSO’yu ziyaret etti. 9. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Elektrik Mühendisi Özgür Karagülle ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu’nun da hazır bulundukları ziyarette OSB’nin enerji altyapısı hakkında detaylı bilgi veren Coşkun, sorunun çözümü için yapılması gereken çalışmaları ve Kırıkkale’de devam eden yatırım projelerini anlattı. Üyelerden gelen sorun ve taleplerin çözümü için her zaman ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Karma OSB’de yıllardır yaşanan bu sorunun çözümünün de takipçisi olacaklarını söyledi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.