Kendi kendine yeten bir Kırıkkale için

Kendi kendine yeten bir Kırıkkale için
MHP Gürler, Kaletepe ve Karşıyaka Mahallelerinde seçim komitelerinin açılışlarını gerçekleştirdi

MHP Gürler, Kaletepe ve Karşıyaka Mahallelerinde seçim komitelerinin açılışlarını gerçekleştirdi

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatı Gürler, Kaletepe ve Karşıyaka Mahallesi seçim komitelerinin açılışını yaptı. İlgi ve katılımın yüksek olduğu açılış törenlerine katılan vatandaşlar Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’a sevgi gösterisinde bulundu. Yarar “”Üretken Belediyecilik” anlayışı, kendi kendine yeten bir Kırıkkale idealini hayata geçirmek için önemli bir fırsattır” diye konuştu.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

31 Mart yerel yönetimler seçimlerinin çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdüren MHP, Gürler, Kaletepe ve Karşıyaka Mahallesi seçim komitelerinin açılışlarını gerçekleştirdi. Gerçekleşen açılışlara MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanımız Erdal Baloğlu ve teşkilat mensupları tam kadro katılarak Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’a destek istedi. Açılışlarda konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar “Bizleri bağrına basan değerli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Kırıkkale kararını çoktan vermiş, bizleri mutlu etmiştir. Allah birliğimizi daim etsin” diye konuştu.

DURMADAN, YORULMADAN

Açılışta konuşan ve projelerinden bahseden Belediye Başkan adayı Serdar Yarar kendisinin de vatandaşlardan biri olduğunu belirterek, projeleri hazırlarken çok titiz bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Projeleri hazırlarken birbirinden değerli akademisyenlerden, şehir plancılarından ve kendi alanında uzman kişilerden faydalandıklarını dile getiren Yarar, “Kırıkkale’nin 40 sorununa 40 projeyle çözüm getirmeyi hedefliyoruz. Allah nasip ederse, 1 Nisan’dan itibaren durmadan, yorulmadan projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız. İnşallah Allah bunu bize nasip eder” ifadesini kullandı.

BİNLERCE KIRIKKALE’YE İŞ İMKANI

MHP adayı Yarar “Üniversitelerimizden onlarca akademisyen, bilim adamı ve geniş bir proje çalışma ekibi ile Kırıkkale’mize ait öncelikli çözülmesi gereken 40 sorunun tespiti ve bunların çözümüne yönelik 40 proje taslağımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bu eserimiz şehrimizin Kültürel, sosyal ve ekonomik yönden kalkınmasına öncülük edecektir. Belediyecilik akıl ile memleket sevdası birleştirilerek yapılmalıdır. Bu ilkeyle ortaya koyduğumuz “Üretken Belediyecilik” anlayışı, kendi kendine yeten bir Kırıkkale idealini hayata geçirmek için önemli bir fırsattır. Üretken belediyecilik anlayışıyla Kırıkkale’mizi daha yaşanabilir bir kent, ortaya koyduğumuz sosyal ve ekonomik projelerle Kırıkkale’de yaşayan hemşerilerimizi daha mutlu insanlar haline dönüştüreceğiz. Ekonomik atılımlarla binlerce hemşerimize iş imkanı sağlayarak, ilimizin kalkınma hamlesini başlatacağız. Şehrimizi modem bir Kent görünümüne kavuşturacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.