Keskin Anadolu İmam Hatip Birinci

Keskin Anadolu İmam Hatip Birinci
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 2018-2019 yılı Okul Sporları müsabakaları devam ediyor. İlimizde yapılan Genç Erkekler B Oryantiring müsabakalarında Keskin Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Keskin Anadolu İmam Hatip Lisesi her alanda olduğu gibi sporda da ismini duyurdu. Okul Sporları müsabakaları kapsamında Genç Erkekler B Oryantiring müsabakalarında birinci olan Keskin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Keskin Kaymakamı Muammer Köken´i makamında ziyaret ettiler. Okul Müdürü Haluk Özdemir´in de bulunduğu ziyarette Kaymakam Köken öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

MÜSABAKALAR DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığının kullanımında veya mülkiyetinde bulunan gençlik ve spor tesislerinin ortak kullanımı ile Genel Müdürlüğün resmi spor yarışmaları, gençlik faaliyetleri ile okul sporları, sosyal ve kültürel faaliyetler, eğitim kurumlarındaki öğretmenlerin hakemlik ve antrenörlük alanında yetiştirilmeleri ile her derecedeki eğitim, öğretim kurumlarının gençlik spor kulübü kurmaları, mevcut spor kulüpleriyle işbirliği yapmaları yönünde teşvik etmek, okullarda spor kültürü ile gençlik ve spor etkinliklerini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacı ile yapılan okul sporları ilimizde 2018-2019 yılı Okul Sporları müsabakaları devam ediyor.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLUYOR

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde gerçekleşen olan ve 26 Kasım 2018 tarihinde başlayıp 2019 Mayıs ayının son haftasına kadar sürecek. Okul sporları müsabakalarına katılım her geçen yıla göre daha da artmakta olup ilk hafta itibari ile kros müsabakalarıyla başlayan okul sporları Masa Tenisi, Hentbol, Oryantiring ve Basketbol müsabakalarıyla sporseverler tarafından takip edilen müsabakalar, renkli görüntülere sahne olmaktadır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.