Keskin’de başkanlık koltuğuna Zöngür oturdu

Keskin’de başkanlık koltuğuna Zöngür oturdu
Başkan Zöngür, Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı ve bazı konularda talimatlar verdi.

Vali Yardımcısı ve Keskin Belediye Başkan Vekili Osman Akbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Atatürk İlkokulu öğrencisi Eren Zöngür’e bıraktı.

Başkan Zöngür,  Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı ve bazı konularda talimatlar verdi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99.yıl dönümünü kapsamında Vali Yardımcısı ve Keskin Belediye Başkan Vekili Osman Akbaş, koltuğunu Atatürk İlkokulu öğrencisi Eren Zöngür’e bıraktı. Minik başkan Zöngür, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”, insanların barış ve huzur içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşması umudunun, minik yürekler aracılığıyla tüm insanlığa verilen en anlamlı mesajıdır" dedi.

 

Akbaş ise; “Sevgi dolu kalpleri, gülen gözleriyle, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kolları olan çocuklarımız, ülkemizin her alanda gelişmesinin, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasının da en önemli teminatıdır. Çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, bilim ve teknolojiye vakıf bir şekilde yetiştiğine şahit olmak, ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu görmek, bugün yaşadığımız sevinci, coşkuyu ve gururu arttırmakta, geleceğe dair umutlarımızı pekiştirmektedir.”

 

 “Bu duygu ve düşüncelerle; İstiklal Savaşımıza millî mücadele vasfı kazandıran, onu millî irade temeline dayandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucularını, istiklal mücadelemizi yürüten Gazi Meclisin bütün mebuslarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. Ülkemizin ve devletimizin hürriyet ve istiklalini korumak için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten dileklerimle kutluyor; çocuklarımızı sevgiyle, aziz milletimizi, kıymetli hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.