Keskin’den MHP’ye tam destek sözü 

14 Mayıs’a sayılı günler kala MHP teşkilatı, gece gündüz demeden sahada etkin çalışmasını sürdürüyor.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, beraberinde milletvekili adayları Av. Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Keskin İlçe Başkanı Mustafa Alp Silsüpüroğlu Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve beraberinde yüzlerce kalabalık ile adeta Keskin’e çıkarma yaptı. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüten Öztürk ve teşkilat yönetimi Cumhur İttifakı’na destek istedi.  

ESNAFLAR, MHP HEYETİNİ SEVGİYLE KARŞILADI 
Öztürk ve beraberindeki heyet ilk olarak ilçede bulunan esnafları ziyaret etti. Burada esnafları ziyaret ederek 14 Mayıs seçimi için destek istedi. Esnafların sevgisiyle karşılanan MHP heyeti, gereken her türlü desteği sağlamak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini özellikle beyan ettiler.  Daha sonra ilçe merkezine kurulan pazarı ziyaret eden heyet, seçim kapsamında Cumhur İttifakına destek istedi.  Hemen ardından sanayi esnafını ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler dilediler. 

KÖYLÜLER ÖZTÜRK VE ADAYLARIN YANINDA 
Kurşunkaya ve Cankurtaran köylerini de ziyaret eden MHP heyeti, köylülerden büyük ilgi topladı. Köy meydanında Öztürk ve beraberindeki heyeti ağırlayan vatandaşlar, Cumhur İttifakı için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ve bu konuda üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerine vurgu yaptılar. Öztürk’ün kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen köylüler, milletvekili Öztürk’e bu davranışından dolayı teşekkür ederek MHP’ye 2 vekil sözü verdiler.

KESKİN’İN BÜTÜN KÖY MUHTARLARIYLA İFTAR 
İlçe merkezi ve köy ziyaretleri sonrası Keskin’in bütün köylerinde bulunan muhtarlarla iftar programı gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan Keskin İlçe Başkanı Mustafa Alp Silsüpüroğlu, 14 Mayıs’ta güçlü şekilde sandıklardan MHP’ye oy çıkacağını söyledi.  Bu konuda muhtarlara sonuna kadar güvendiğini belirten Silsüpüroğlu, “İnşallah Keskin’de Cumhur İttifakı ve MHP’ye büyük oy toplayacağız. Bizler geçmişte olduğu gibi her zaman sizin yanınızda olduk” dedi.

MİLLETİMİZ KÜRSÜDEN KURŞUN ATANLARLA BİR OLMAZ 
Daha sonra konuşma yapan MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Cumhur İttifakı’nın güçlü şekilde yeniden iktidara geleceğini söyledi. Abalı, “Bizim milletimiz kürsüden kurşun atanlarla, milletimizin değerini ayaklar altına alanlarla asla bir olmayacaktır” dedi. Milletvekili adayları Av. Melike Boran İsmailoğulları ve Menderes Eray’da Keskin ve muhtarlarından destek istedi. TBMM’ye daha güçlü şekilde gitmek için MHP’nin oy oranının yüksek olması gerektiğine vurgu yaptılar.

MİLLET İTTİFAKI’NA GEREKEN CEVAP VERİLECEKTİR 
Son olarak konuşma yapan Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP’nin her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyledi. Bu seçimin çok önemli olduğuna vurgu yapan Öztürk, Cumhur İttifakı’nın vatan ve millet bekası için sahada mücadele sergilediğini dile getirdi. MHP’ye verilen her oyun PKK’ya atılan bir kurşun olduğunu belirten Öztürk, “CHP ve Millet İttifakı’na verilen her bir oy, 6’lı masanın yanında bulunan HDP ve PKK’ya destek demektir. 14 Mayıs sabahı milletimize inanıyoruz ki, bu kişilere gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi.  

CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN İKTİDARA GELECEK 
MHP’nin yıllardır bu düşüncelerle hareket ettiğini belirten Öztürk, “TBMM’de daha güçlü olmamız için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı yeniden ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir” dedi.  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok büyük önem taşıdığını söyleyen Öztürk, MHP’nin hiçbir çıkar beklemeksizin her zaman olduğu gibi devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyledi.

Haber: Ahmet Gökdemir/Foto: Burak Çalışkan 











 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.