Kılıç, Gazetekale Gazetesi'nin 1'inci yaşını kutladı

Kılıç, Gazetekale Gazetesi'nin 1'inci yaşını kutladı
E-İmza TR Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdi.

GAZETEKALE AİLESİNE BAŞARI TEMENNİSİ 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle E-İmza TR Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetekale Gazetesi’nin yayın hayatına başladığı günden itibaren önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Kılıç yapılan ve yapılacak olan çalışmalar adına Gazetekale ailesine teşekkür etti.


ÖNEMLİ GÖREVİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ 
Kılıç, “Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak önemli bir mesleği icra eden, çalışan gazetecilerimiz, çok zor bir görevi yerine getirmektedirler. Teknolojinin kullanım alanının genişlemesi, gazetecilik, internet haberciliği, televizyon ve radyo yayıncılığının geçmiş yıllara göre daha da yaygınlaşması ile birlikte basın çalışanlarımızın yaptığı paylaşımlar, kamuoyunda kısa sürede karşılık bulmaktadır.

KIRIKKALE İÇİN BÜYÜK KATKI SUNUYORSUNUZ 
“Bugün, her alanda ilerlemeler kaydeden; tarih, kültür, turizm ve ticaret merkezi olan Kırıkkale için büyük katkıları olduğuna inandığım basınımızın çaba ve gayretleri büyük önem taşımaktadır. Çalışan gazetecilerimizin günümüze kadar başarı ile yerine getirdikleri bu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılık, kararlılık ve heyecanla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, siniz nezdinizde Gazetekale Gazetesi ailesine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.