Kılıç, köy köy gezerek İYİ Parti’ye destek istiyor 

Kılıç, köy köy gezerek İYİ Parti’ye destek istiyor 
İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Delice ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Kılıç, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

SORUNLAR ÇÖZÜM BULACAK 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti 2’nci sıra milletvekili adayı Orhan Kılıç, çalışmalarını sürdürüyor. Parti teşkilatıyla birlikte uyum içerisinde çalışarak destek isteyen Kılıç, Delice ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek yapacakları ve yapılan çalışmaları vatandaşlara anlatıyor. Vatandaşların zor günler yaşadığını belirten Kılıç, bu sorunların 15 Mayıs sabahı Millet İttifakı’nın iktidarlığıyla birlikte çözüme kavuşacağını söylüyor. 

MİLLETİMİZLE TARİH YAZACAĞIZ 
Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Kılıç, “Kırıkkale’nin üzüm ve kavun diyarı Delice İlçemize bağlı; Baraklı, Sarıyaka, Evliyalı, Bozköy, Şahçalı, Cogul ve Kocabaş köylerindeydik. İYİ Parti iktidarında çiftçimizin alın terinin nasıl değerleneceğini anlattık. Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakacağımızın sözünü verdik. Onlar bizi bağırlarına bastılar. Bizde onlar için gece gündüz çalışacağız. Çünkü İYİ Parti iktidarına az kaldı. İnşallah milletimizle birlikte tarih yazacağız” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.