Kılıç: “Yarınlarımız çocuklarımıza emanet”

Kılıç: “Yarınlarımız çocuklarımıza emanet”
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Bahadır Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

MECLİSİMİZ EN ÇOK ÇOCUKLAR İÇİN GEREKLİDİR
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Bahadır Kılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı. Açıklamasında Türkiye Büyük Millet Meclisinin, istiklal mücadelesinin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğduğunu dile getirdi. Milli birliğin, milli mutabakatın, milli egemenliğin en somut tecellisi olduğunu vurgulayan Kılıç ‘Meclisimiz en çok çocuklar için gereklidir. Ve onlar için açılmıştır. 1923'te ilan edilen Cumhuriyet yine çocuklar için ilan edilmiştir. Bu süreçte binlerce şehit verdik. Mehmetçiği bu denli kahramanlaştıran şan ve şerefidir. Onlar vatanları için seve seve can verdiler.  Ama onlar en çok da Türkiye'nin tüm çocukları için sevgiliye gider gibi şahadet şerbetini içtiler” dedi.

EŞİTLİK HER ÇOCUĞUN HAKKIDIR 
“Geçmişi onarılamayacağını ancak geleceğin inşa edilebileceğini belirten Kılıç “Geçmişte yaşananları, çocuklarımızın da torunlarımızın da gelecekte yaşamasına izin vermememiz gerekmektedir. Ülkemizin çocukları her şeyin en iyisini, en yaygın ve en modern eğitim koşulları ile birlikte cıvıl cıvıl sokakları, beraber büyüyecekleri güzel bir ülkeyi hak ediyorlar. Her akşam babalarını kucaklamak onların en büyük hakları. İlk meclis, tüm renkleri ve tek bir Türkiye ile çocuklara o bayramı vermiştir’ dedi. Kılıç ‘Biz terörün mahvettiği ailelere gözyaşı dökerek büyüdük. Şimdi birbirlerine silah çekmeyen, etnik ayrımcılıklar nedeniyle birbirlerini öldürmeyen çocuklar yetiştirmeliyiz’ dedi. 

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAKLARDIR
“AK Parti Hükümetinin 23 Nisan 1920 ruhuyla, anlayışla ve o günkü kardeşlik bağlarıyla ilerlemeyi kararlılıkla sürdüreceğini belirten Kılıç, ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını temenni ettiğini ifade etti. Kılıç, açıklamasının devamında “Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün de milli egemenlik anlayışı içinde, aziz milletimizin taleplerini hayata geçirmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin vicdanını ve aklını temsil etmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi, AK Parti hükümeti öncülüğünde bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İnanıyoruz ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır’ dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir  
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.