Kılıç’tan teşkilatlarına teşekkür yemeği 

Kılıç’tan teşkilatlarına teşekkür yemeği 
İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, 14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında sahada mücadele sergileyen teşkilatlarına yönelik teşekkür yemeği verdi. 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında İYİ Parti, Kırıkkale’de istediği sonucu elde edemedi. Buna karşın birlik ve beraberliğini bozmadan saha çalışmalarını etkin şekilde kaldıkları yerden devam ettiren İYİ Parti teşkilatı, milletvekili adayı Orhan Kılıç’ın düzenlediği yemekte bir araya geldi. 


MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK 
Kılıç, “Bugün davetimiz üzerine İl Başkanımız Sayın Yavuz Kuzucu başkanlığında teşkilatımızın tüm mensupları ile bir araya geldik. Seçim dönemi bizlere sahada var güçleri ile destek olan yol arkadaşlarımızla hem seçim dönemi ve sonrası için istişarede bulunduk hem de kendilerine emekleri için teşekkür etme imkanı elde ettik. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Partimizi önce Kırıkkale’de sonra ülke genelinde birinci parti yapmak için çok daha fazla çalışacağız. İktidara gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.