Kırıkkale Ak parti teşkilatının aşağı mahmutlarda büyük mitingi

Kırıkkale Ak parti teşkilatının aşağı mahmutlarda büyük mitingi
AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Aşağı Mahmutlar köyünde görkemli bir miting yaptı. Mitinge katılım ve ilgi yüksek oldu. Kırıkkale Ak parti teşkilatının aşağı mahmutlarda büyük mitingi

Kırıkkale Ak parti teşkilatının aşağı mahmutlarda büyük mitingi

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Aşağı Mahmutlar köyünde görkemli bir miting yaptı. Mitinge katılım ve ilgi yüksek oldu.
BÜYÜK İLGİ VARDI AK Parti Teşkilatı mahalle mitinglerine devam ediyor. En kalabalık mahalle mitingi Aşağı Mahmutlar köyünde yapıldı. Köydeki mitinge AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen başta olmak üzere Milletvekili Adayları Ramazan Can, Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan'da katıldı. Ramazan Can'ın köyü olan Aşağı Mahmutlar Can'a yakışır bir miting düzenledi. Mitingde adaylar Cumhur İttifakı'nı ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattılar. TEŞEKKÜR ETTİLER İl Başkanı Nuh Dağdelen, miting konusunda bilgi verdi ve "Aşağımahmutlar Mahallesi’nde vatandaşlarımız ile bir araya geldik, bayramlaştık. Güçlü Meclis, güçlü Türkiye için 24 Haziran'da hep birlikte sandıklarımızın başında olacağız" dedi. Başkan Dağdelen, katılım ve ilgiden dolayı Aşağı Mahmutlar sakinlerine teşekkür etti. Ramazan Can'da büyük ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Bir Sonraki Haber Bu seçim bir kader seçimidir haberini okuyabilirsiniz.

MİTİNG.jpg

AA.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.