Kırıkkale Barosu’nun yeni başkanı Korkmaz 

Kırıkkale Barosu’nun yeni başkanı Korkmaz 
Kırıkkale Baro Başkanlığı’nda hafta sonu genel kurul heyecanı yaşandı. İki adayın yarıştığı seçimin sonucunda Av. Mutlu Korkmaz, baronun yeni başkanı olarak seçildi. 

151 OY ALARAK BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ 
Adalet ve hukuku sağlayan kişilerin temsil edildiği Baro Başkanlığı’nda 18’inci olağan genel kurul seçimi gerçekleştirildi. Av. Mutlu Korkmaz ve Av. Oğuzhan Coşkun’un yarıştığı seçim, Korkmaz’ın lehine sonuçlandı. Kullanılan oylar sonucunda Korkmaz’a sandıktan 151 oy, Coşkun’a ise 110 oy çıktı. Alınan bu sonuca göre baronun yeni dönem başkanı Avukat Korkmaz oldu. 


ETKİN MÜCADELEMİZİ SERGİLEYECEĞİZ 
Kendisini destekleyen herkese sonsuz teşekkür eden Korkmaz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi. Sorunların çözüm bulması amacıyla gerekli çaba ve gayretleri göstereceklerini dile getiren Korkmaz, “Hep birlikte savunma mekanizmasını daha güçlü hale getirmek ve bu kapsamda engellerin kaldırılması amacıyla çalışma sergileyeceğiz. Nerede haksızlık, adaletsizlik varsa, korkusuz ve fakatsız bir şekilde sahada mücadelemizi vereceğiz. 
Avukatlık mesleği ile baronun kurumsal kimliğinin, yargı sistemi ve diğer kurumsal yapılar karşısında hak ettiği yeri alması temel gayemiz olacaktır” dedi.

ASLA VE ASLA AYRIM GÖZETMEYECEĞİZ 
Baroyu asla ve asla bir basamak olarak görmeyeceklerini dile getiren Korkmaz, “Her alanda, yaptığımız her çalışmada ayrım gözetmeksizin herkese karşı eşit ve şeffaf olacağız. Meslektaşlarımızın sorunlarına asla ve asla duyarsız kalmayacağız.  Yargı bağımsızlığının hâkim olduğu, güçlünün değil hukukun üstün olduğu ideal hukuk devleti için bütün gayretimizle çalışacağız.  Birbirinden kıymetli meslektaşlarımızla çıktığımız bu yolda sizlerden alacağımız güven ile genç meslektaşlarımızın da katılımıyla büyüyen baromuzu daha ileriye taşımak adına iletişim kanallarını güçlendireceğiz” dedi. 

KORKMAZ’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ 
Av Serhat Develioğlu, 
Av. Asiye Çiçek Yılmaz, 
Av. Adnan Uçar, 
Av. Neşe Zeyrek, 
Av. Gökay Gül, 
Av. Mehmet Sarıgül, 
Av. Salih Eroğlu, 
Av. Cemal Piliç, 
Av. Hüseyin Günay, 
Av. Tuğçe Günel Pekdoğan, 

DİSİPLİN KURULU LİSTESİ 
Av. Nizamettin Özçelik, 
Av. Burhan Durmuşoğlu, 
Av. Gülsen Yeşiloğlu, 
Av. Özlem Atman, 
Av. Murat Köse, 

DENETİM KURULU LİSTESİ 
Av. Sadettin Köse, 
Av. Merve Uygun Aytekin, 
Av. Merve Atay Sarıtaş, 

TBB DELEGE ADAYLARI
Av. Mustafa Akyıldırım, 
Av. Erol Çakır, 
Av. Şamil Özdemir 

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.