Kırıkkale Belediyesi 100 personel alacak 

Kırıkkale Belediyesi 100 personel alacak 
Kırıkkale Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 100 işçi alımı için ilana çıktı.

ALINACAK KADRO DAĞILIMI 
Kırıkkale Belediyesi, yayınladığı son ilanla 3 ay çalıştırmak üzere 100 yeni personel alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar. 100 personelin meslek dağılımı şu şekilde; sokak süpürme hizmetleri elemanı, kanal işçisi asfalt serme işçisi, kilit parke işçisi, sıhhi tesisat ustası.

ALIM BAŞVURU ŞARTLARI
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak. Kamu Haklarından mahrum olmamak ve devletin güvenliğine karşı suçlar, terör suçlusu, yüz kızartıcı suçlardan sabıkalı veyahut soruşturma ve kavuşturma olmaması. Araç kullanıyor olmak ve bunu belgelemek. En az lise ve dengi okuldan mezun olmak. Kırıkkale ve ilçelerinde ikamet etmek. Çöp Kamyonu arkasında dikkatli, düzenli ve takım çalışmasına yatkın olmak Sıcak ve soğuk hava şartlarında çalışma engelinin olmaması. Yıl olarak 35 yaşını geçmemiş olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
Kimlik Fotokopisi, 1 Adet Fotoğraf, İkametgah ilmühaberi, Sağlık Raporu, Adli Sicil Kaydı Ehliyet, En son mezun olunan okul diploması veya mezuniyet belgesi Meslek alanlarıyla ilgili sertifika veya MYK (Mesleki Yeterlilik Belgesi) NOT: Başvuru esnasında belgelerin birinin eksik olması durumunda başvuru geçersiz sayılacak. Kırıkkale Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan 100 personel kadrosuna başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 28 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında Yenidoğan Mahallesi Belediye Sokak No:4/1 Kat 8 adresine yapabilecek.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.