Kırıkkale Belediyesi'nden Bozlak Gecesi 

Kırıkkale Belediyesi'nden Bozlak Gecesi 
Kırıkkale Belediyesi ve Müzisyenler Derneği iş birliği ile Bozlak gecesi 27 Eylül Salı Saat 18:00’da Büyük Şehir Parkında düzenlenecek.

BÜTÜN KIRIKKALE HALKI DAVETLİ 
Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Bozlak Gecesine Yerel Sanatçılar eşliğinde 27 Eylül Salı günü saat 18:00’da Büyük şehir parkında başlayacak. Düzenlenecek geceye tüm halkımızı davet eden Kırıkkale Belediyesi Ersoy Savaş, Taşan Kardeşler gibi birbirinden değerli sanatçılar katılacak. Düzenlenecek geceye tüm halkımızı davet eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor Güreş Festivali, Okuma etkinliği gibi etkinliklerimizin yanı sıra Bozlak gecemiz ile etkinliklerimiz devam ediyor.” 


AŞIK ATIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK 
Büyük Şehir Parkında Düzenlenecek etkinliğimize yerel sanatçılarımız sahne alacak. Tüm halkımızı Büyük Şehir Parkında Buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Bozlak Gecesinde,  Mesut Dağlı, Ali Şahin, Ersoy Savaş, Çetin İçten, Ali Arslan,  Taşan Kardeşler, Didem Güral, Süleymen Yakut,  sahne alacak, Atışmalı Aşık sahnesinde ise Orhan Üstündağ, Zeki Erdali Veysel Yıldız,  Dede Akbulut, Saadettin Karalök Kırıkkaleli hemşerilerimiz ile buluşacak.”

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.