Kırıkkale Belediyesinden Sporculara İkram

Kırıkkale Belediyesinden Sporculara İkram
Kırıkkale Belediyesinin ev sahipliğinde, Kırıkkale Valiliği ile Türkiye Boks Federasyonuyla ortaklaşa düzenlenen Yıldızlar Türkiye Erkek ve Kadın Boks şampiyonası rüzgarı Kırıkkale’de esiyor.

KIYASIYA MÜCADELELER
Kırıkkale’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Ferdi Boks Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Kıran kırana geçen müsabakalarda sporcular ringde altın madalya için mücadele ediyor. Turnuvaya katılan sporculara Kırıkkale Belediye Başkanlığı da döner ikram etti. Gençlere jest yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Boks turnuvası çok güzel bir şekilde gerçekleşiyor. Genç sporcularımız ringlerde çok çekişmeli karşılaşmalar çıkartıyorlar. Kırıkkale Belediyesi olarak ta spora katkılarımıza devam ediyoruz. Spora ilgi duyan gençlerimiz çocuklarımız bizlerin geleceği, onlara her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

KIRIKKALE’YE TEŞEKKÜR
Farklı illerden Kırıkkale’ye gelerek turnuvaya katılan sporcularda Kırıkkale Belediyesine jestlerinden dolayı teşekkür ederek “Kırıkkale’de altın madalya için mücadele ediyoruz. Turnuvanın her kademesinde Kırıkkale Belediyesinin de desteğini görüyoruz. Her gün bizleri ücretsiz bir şekilde salona kaldığımız yurtlardan getiriyorlar, organizasyonları çok güzel, bu gün de bizlere öğle yemeğine de döner ikram ettiler. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya teşekkür ediyoruz” dediler.  

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.