Kırıkkale için üretmeye talibim

Kırıkkale için üretmeye talibim
AK Parti Kırıkkale il genel meclis aday adayı Zafer Bal, Kırıkkale gazeteciler cemiyet başkanı ve İL gazetesi imtiyaz sahibi Ramazan Çetin’i ziyaret etti.

AK Parti Kırıkkale il genel meclis aday adayı Zafer Bal,  Kırıkkale gazeteciler cemiyet başkanı ve İL gazetesi imtiyaz sahibi Ramazan Çetin’i ziyaret etti. Bal, “Daha büyük Kırıkkale için yeniliğe, çalışmaya ve üretmeye talibim” dedi.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale il genel meclis aday adaylığını açıklayan mali müşavir Zafer Bal, Kırıkkale gazeteciler cemiyet başkanı ve İL gazetesi imtiyaz sahibi Ramazan Çetin’i ziyaret etti. Bal, “Daha büyük Kırıkkale için yeniliğe, çalışmaya ve üretmeye talibim. Ülkemizin son on yıldır yaşamış olduğu huzur, güven ve istikrar ortamı ayrıca demokratik anlamda yaşadığı güzel gelişmeler, yaşamış olduğumuz şehirlerde de daha güzel hizmetlerin yapılmasına yol açmıştır” ifadesinde bulundu.

GELİŞMELERİN MİMARI

Bal, konuşmasına şöyle devam etti, “Bugün ülkemiz, bölgesinde lider ve dünyada isminden güçlü bir şekilde bahsedilen, global siyasette de söz sahibi, güçlü bir aktör konumundadır. Şüphesiz, bu gelişmelerin mimarı olarak hak sahibi 16 yıldır girdiği bütün seçimlerde halkımızın teveccühünü kazanan Ak Parti ve onun lideri Genel Başkanımız ve ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yerel yönetimleri gayet iyi bilen, dünya markası haline gelmiş liderimizin emrinde, teşkilatımızın yanında, halkımıza özveri İle hizmet edecek bir anlayışla Kırıkkale'mizden II genel meclisi üyeliğine aday adayı oldum.”

HALKIMIZA HİZMET ETMEKTİR

“Amacım Türkiye'de genel ve yerel demokrasinin güçlendirilmesini sağlayan AK Parti kadrolarında ilimiz Kırıkkale'ye ve halkımıza hizmet etmektir. Demokrasinin yerel işleyişindeki tüm güzellikleri ve halkın memnuniyetini esas alan çalışmaları halkımıza daha iyi ve ileri derecede sunmak istiyor, bu konuda teşkilatımızdan ve kamuoyundan destek bekliyorum.”

BİLGİ, BECERİ VE DENEYİMİM

“Yasalarımızın çizdiği çerçevede eğitimden, sağlık hizmetlerine, sivil savunmadan emniyet hizmetlerine birçok alanda kentimize hizmet üretmek, bu konuda projeler gerçekleştirmek hususunda bilgi, beceri ve deneyimimle bu göreve talip olduğumu belirtmek İsterim.

Dün gerçekleştirilen hizmetleri takdir ediyor, önceki hizmetlerin daha ilerisine ulaşmak ve siz halkımızı memnun etmek için bu yola çıkıyorum. Bu yolda başarının Allah'ın takdirine ve siz kamuoyunun teveccühüne bağlı olduğunu biliyor ve bu nedenle sizlerden destek İstiyorum.

Desteğiniz bizlere güç ve cesaret verecektir. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.