Kırıkkale Vakfının düzenlediği maçta kavga çıktı

Kırıkkale Vakfının, Ankara’da düzenlediği futbol turnuvasında, Sulakyurt ve Köprüköy takımlarının karşı karşıya geldiği maçta kavga çıktı.

Kırıkkale Vakfının, Ankara’da düzenlediği futbol turnuvasında, Sulakyurt ve Köprüköy takımlarının karşı karşıya geldiği maçta kavga çıktı.

Kırıkkale Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen ve Şehit Üsteğmen Çelebi Bozbıyık’ın adının verildiği futbol turnuvası istenmeyen görüntülere sahne oldu. Sulakyurt ve Köprüköy takımları arasında oynanan maçta oyuncular arasında sözlü tartışma çıktı. Taraftarlarda sözlü tartışmaya dâhil olunca futbolculardan biri taraftarlara sözlü olarak karşılık verdi. Taraftarların biranda sahaya girmesi üzerine sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada futbolcu ve taraftarlardan yaralananların olduğu öğrenildi. Kavga sonrası iki takımda turnuvadan men edildi.

Olaylı maç sonrasında konuşan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik; “ Şehidimizin adına düzenlenen turnuvada böyle bir olayın yaşanması yakışmadı. Bir dahaki maçlarda böyle şeylerin yaşanmamasını için bu olayda payı olan kişilere gerekli işlemlerin yapılması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.