Kırıkkalespor, deplasmandan 1 puanla döndü 

Kırıkkalespor, deplasmandan 1 puanla döndü 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. grupta sezonun 22'nci hafta karşılaşması oynandı. Deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşan Kırıkkalespor, rakibiyle saha puanları paylaştı.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN SAYGI DURUŞU 
2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan ve 21 hafta boyunca 25 puan toplayabilen Kırıkkalespor, sezonun ortalarına doğru yükseliş göstermeye başladı. Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen deprem nedeniyle ertelenen futbol müsabakalarının 22'nci haftası, hafta sonu çalan düdükle start aldı. Lig sıralamasında 10'uncu basamakta kendine yer bulan Kırıkkalespor, 33 puanla 6'ncı sırada yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor'a konuk oldu.


SAĞANAK YAĞMUR ALTINDA OYNANDI 
Grubunun güçlü rakipleri arasında yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor-Kırıkkalespor karrşılaşması Pazar günü saat 14.00'te Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşma öncesi depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Sağanak yağış altında karşılaşmanın ilk düdüğünü orta hakem Okan Kayataş çaldı. Karşılaşmanın diğer yardımcı hakemlik görevlerini ise Hakan Dursun 1. yardımcı hakem, Ali Berkan Buran 2. yardımcı hakem, dördüncü yardımcı hakem olarak ise Sabit Selvi yer aldı. 


İKİ TAKIMDA FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ 
Mücadelenin gözlemcisi Bülent Türkekul, temsilci ise Uğur Gülsoy oldu. Her iki takımda maça hırslı başladı, hem ilk yarı hem de ikinci yarı iki takımda elde ettikleri net fırsatları değerlendiremedi. 90 dakika boyunca her iki takımda da gol sesi çıkmadı. Yeşil zeminden iki takımda 0-0 eşitlikle ayrılarak puanları paylaştılar. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.