Kırıkkalespor, Iğdır’ı liderlikten etti 1-2

Kırıkkalespor, Iğdır’ı liderlikten etti 1-2
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırkkalespor, deplasmanda karşılaştığı Iğdır Futbol Kulübü'nü liderlikten etti.

ZORLU DEPLASMANDA 3 PUAN 
2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Kırıkkalespor, geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde kaybettiği 3 puanın telafisini 29. hafta karşılaşması olan deplasmanda yaptı. 3. Lig 2'nci grubun 56 puanla lideri olan Iğdır Futbol Kulubü ile karşılaşan Kırıkkalespor, ilk yarıda penaltından rakibi karşısında Cihad Ateş'in golüyle 0-1 öne geçti. Etkili ve baskılı bir futbol sergileyen Kırıkkalespor, ilk yarıyı rakibi karşısında üstünlükle tamamladı.

KIRIKKALESPOR, 9’UNCU SIRAYA YÜKSELDİ 
İkinci yarıya her iki takımda eşit şekilde başladı. Dakikalar 86'yı gösterirken Iğdır Futbol Kulubü'nün eşitliği getiren golü Batuhan Süer tarafından geldi. Hakem karşılaşmada oynanmayan süre olarak 9 dakikayı işaret etti. Kalesini gole kapatan Kırıkkalespor, bu dakikalarda rakibi karşısında gol arayışına girdi. Dakikalar 90+12'yi gösterdiğinde kontra atak şansı yakalayan Kırıkkalespor, Iğdır FK'yı liderlikten eden golü buldu. Uğur Can Semizoğlu, takımına galibiyeti getiren golü attı. Kırıkkalespor, 9'uncu sıraya yükselerek puanını 32'ye yükseltti.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.