Kırıkkalespor, Karadeniz’de puan arayacak 

Kırıkkalespor, Karadeniz’de puan arayacak 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. grupta mücadele eden Kırıkkalespor, bu hafta deplasmanda puan arayacak. Amberçay Eynesil Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırıkkalespor, puanını 25'e yükseltmek için ter dökecek.

MÜCADELE PAZAR GÜNÜ OYNANACAK 
2022-2023 futbol sezonunun ikinci yarısında 3. Lig karşılaşmalarında 20'inci hafta mücadeleleri oynanacak. 22 puanla 11'inci sırada yer alan Kırıkkalespor, Karadeniz temsilcisi Amberçay Eynesil Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. gazetekale.com. 29 Ocak Pazar günü oynanacak olan karşılaşma Vakfıkebir İlçe Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmanın hakemi Murat Kasap olacak. Emir Kılıçarslan, Fırat Olgun ve Gökhan Özbulu yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek. Neşet Merdin gözlemci, Ali Berk ise temsilci olarak görev yapacak.

ÜÇ PUAN İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ 
Son hazırlıklarını tamamlayan Kırıkkalespor, deplasmana gitmek üzere yola çıktı. Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini belirten teknik direktör Salih Eken, hedeflerinin 3 puanı almak olduğunu söyledi. İkinci yarı sezonunun açılışının deplasmanda yaptıklarını belirten Eken, “Şunda bir mağlubiyet ve geçtiğimiz hafta kendi evimizde bir beraberliğe sahibiz. Üç puanı almak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.