Kırıkkalespor, kendi evine yine kaybetti

Kırıkkalespor, kendi evine yine kaybetti
TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 10. haftasında kendi evinde Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 10. haftasında Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip, karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yaparak, 21. dakikada Akın Akman’ın golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

89’DA KIRMIZI KART ÇIKTI
Kırıkkalespor’un rakibi Karaman FK, ikinci yarıya da hızlı bir başlangıç yaptı. Konuk takımın oyuncusu Umut Dilek, 52. dakikada attığı golle, Kırıkkalespor’un ağlarını sarsarak, farkı 2’ye çıkardı. Son ana kadar temponun düşmediği maçta, 89. dakikada Karaman FK’lı oyuncu Mertcan Dağlı, kırmızı kart gördü. Kırıkkalespor, konuk takımın 10 kişi kalmasının ardından, 89. Dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Karşılaşma, 3-0’lık skorla sona erdi.

9 MAÇ, 6 MAĞLUBİYET, 3 GALİBİYET
Kırıkkalespor’un ligdeki kötü gidişatı devam ediyor. Bu sezon 5 kez kendi evinde, 4 kez de deplasmanda olmak üzere toplamda 9 kez sahaya çıkan Kırıkkalespor, bu karşılaşmaların 6’sında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligde beraberliği bulunmayan Kırıkkalespor, 3’ü de deplasmanda olmak üzere kazandığı 3 maçtan 9 puan elde etti. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.