Kırıkkalespor, Koçoğlu’na teslim

Kırıkkalespor, Koçoğlu’na teslim
30 Haziran’da çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Olağan Kırıkkale Büyük Anadoluspor kongresi, bugün gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde başkanlığa Ali Rıza Koçoğlu seçildi.

RAPORLAR OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen Kırıkkale Büyük Anadoluspor olağan kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından ilk konuşmayı eski Kulüp Başkanı Harun Ulusoy, maddi raporu oku. Okunan rapor oy birliği ile kabul edildi. Harun Ulusoy yaptığı konuşmada, “Sezon başında doğru transferler yaptığımıza inanıyoruz fakat ligin devre arasında bazı çatlaklar oldu, futbolcu tercihleri ve oyuncu tercihlerinde. Ben özür diliyorum, sezonu birinci bitiremediğimiz için. Kırıkkalespor’un her zaman hedefi birinciliktir. Onun haricindeki sonuçlar başarısızlıktır”

BAŞARILAR DİLEDİ
Mali olarak bilgilendirme yapan Harun Ulusoy, “Ben taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, aramızda bulunan MHP il Başkanı Erdal Baloğlu’na, tüm siyasetçilerimize teşekkür ediyorum. Kulübümüz sezon boyunca toplam 4 milyon 14 bin lira toplam harcama yapıldı. 1 milyon 447 bin lira toplam borcumuz var. Biz her zaman Kırıkkalesporluyuz, elimizden geldiği kadar gücümüzün yettiği kadar destek olacağız. Yeni oluşturulacak yönetim kuruluna da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ
Yeni seçilen Kulüp Başkanı Ali Rıza Koçoğlu ise yaptığı konuşmada, “Bize bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Kırıkkalespor’umuzu gelecek sezon şampiyon yapmak için çalışacağız. Nokta dediğimiz transferlerle, kendi çocuklarımızla, kendi şehrimizle, kendi taraftarlarımızla inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bir Kırıkkaleli ve Kırıkkalesporlu olarak tüm şehrimizi birlik ve beraberlik içinde desteğe bekliyoruz. Kırıkkalespor şehrimizin önemli bir noktasıdır. El birliği ile Kırıkkalespor’u hak ettiği yerlere getirmek için çalışacağız. Bir bütün olursak başarılı oluruz. Bütün şehir biklikte mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

YÖNETİM KURULU
Ali Rıza Koçoğlu, Adnan Saltan, Ali Dolu, Ali Uluyüz, Alper Özgü, Bedir Erdoğan, Can Saygılı, Celal Kaplan, Cengiz Dağdelen, Cumhur Akbulut, Deniz Eren Öztürk, Emin Bekeç, Emrah Doğan, Engin Kaplan, Erdal Aydın, Hakan Elidemir, Hakan Gökkaya, Niyazi Selçuk Cilasun, Onur Utku Sevinç, Osman Emre Delice, Ragıp Cihat Mencet, Salih Işıkoğlu, Tolga Özkan

DENETİM KURULU
Bülent Özkan, Akın Karataş, Tuncay Bulut

ASKF DELEGELERİ;
Can Saygılı, Ali Dolu, Bedir Erdoğan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.