Kırıkkalespor kongreye gidiyor 

Kırıkkalespor kongreye gidiyor 
2022-2023 futbol sezonunu 3. Ligde tamamlayan Kırıkkalespor, kulüp başkanlığında değişime gidiyor. Mevcut başkan Veli Uca’nın aday olmayacağı kulüp Haziran ayının sonlarına doğru kongreye gidecek. 

ŞAMPİYONLUĞA ÇOK UZAK KALDI 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, bu sezon istedi performansı elde edemedi. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Kırıkkalespor, hem teknik direktör değişikliği hem de futbolculardan yana yaşadığı talihsizliklerden dolayı şampiyonluğa çok ama çok uzak kaldı. Yeni dönemde yeni teknik heyet ve yeni yönetim için alınan karar gereği kulüp kongreye gidiyor. 

BAŞKAN UCA, ADAY OLMAYACAK 
Kulüp tarafından alınan olağan kongre kararı sonrası mevcut kulüp başkanı Veli Uca, gazeteci Kadir Yahşi’nin konuk olduğu TV programında aday olmayacağını açıklamıştı. Uca, bu açıklamasını yineleyerek tekrardan aday olmayacağını bir kez daha hafızalara yansıttı. Başkanlık için kamuoyunda konuşulan bazı isimler varken resmi anlamda şuana kadar herhangi bir kişinin adaylık için resmi müracaatta bulunmadığı bilgisine ulaşıldı. Kongrenin 26 Haziran’da kulüp tesislerinde yapılması bekleniyor. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.