Kırıkkalespor, sezonun ikinci yarısına hazırlanıyor 

Kırıkkalespor, sezonun ikinci yarısına hazırlanıyor 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, ikinci yarı sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya’da kampa giren kırmızı lacivertliler, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

ÜST SIRALARA ÇIKMANIN HEDEFİNDE 
2022-2023 ilkyarı futbol sezonuna istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve sezonun son haftalarına doğru aldığı galibiyetlerle yüzü gülen Kırıkkalespor, ikinci yarı futbol sezonuna sıkı şekilde hazırlanıyor. Antalya’da kampa giren ve hazırlıklarını sürdüren kırmızı lacivertliler, ikinci yarı sezonunda bulunduğu konumdan daha üst sıralara çıkmak için mücadele sergileyecek. 

HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAK 
Kulüp tarafından kampla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Takımımız Antalya Kemer’de Kamp hazırlıklarına başladı! 2-9 Ocak tarihleri arasında Viking Park Otel de 2.Devre hazırlıklarına başlayan takımımıza kamp sürecinde iyi çalışmalar diliyoruz. Kamp sürecinde; 4 Ocak’ta Kepez Belediyespor, 6 Ocak’ta Bayrampaşaspor A.Ş, 8 Ocak’ta Bursa Yıldırımspor ile hazırlık maçı yapılacak. Allah sakatlık kaza bela vermesin” açıklaması yapıldı. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.