Kırıkkalespor’da hüzünlü bayram 0-2

Kırıkkalespor’da hüzünlü bayram 0-2
Kırıkkalespor, kendi sahasında Orduspor 1967'yi konuk etti. 30'uncu hafta karşılaşmasına çıkan Kırıkkalespor, 16'ncı dakikadan itibaren 10 kişi sürdürdüğü mücadeleyi 0-2 kaybetti. 

KALECİ KIRMIZI KART GÖRDÜ 
2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan ve 30 hafta boyunca toplamda 32 puan toplayabilen Kırıkkalespor, bir ileri iki geri giderek adeta mehteran takımını aratmıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda grubun lideri Iğdır Futbol kulübünü 1-2'lik skorla deviren Kırıkkalespor, bu kez Başpınar stadyumunda Orduspsor karşısında devrildi. 

FUTBOLCULARDAN ÇİKOLATA İKRAMI 
Her iki takım karşılaşmaya başlamadan önce sahada bulunan güvenlik güçleri ve diğer spor camiasına Ramazan Bayramı nedeniyle çikolata ikram etti. Her iki takımın futbolcuları da hem güvenlik güçleri, hem de taraftarlarla bayramlaştı. Taraftarına bayramın son günü mutluluk yaşatmak isteyen Kırıkkalespor, adeta kendi elleriyle rakibe 3 puan sunarak 


İLK YARI 0-1’LİK SKORLA TAMAMLANDI 
Her iki takımda karşılaşmaya istekli ve hırslı başlarken dakikeler henüz 8'i gösterdiğinde Orduspor sahneye çıktı. Bilal Gülden, ceza sahası içerisinde buluştuğu topu Kırıkkalespor ağlarına göndererek takımının ilk golünü attı. 0-1. Dakikalar 16'yı gösterirken Kırıkkalespor'un kalecisi Berkan Tanrıhan, cezasahası dışında topa eliyle müdahale etme sonucu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 

90+5’TE İKİNCİ GOL GELDİ 
İlk yarı Orduspor'un 0-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya kalesine kapalı şekilde oynayan Kırıkkalespor, zaman zaman bulduğu kontraatakları değerlendiremedi. 90 dakikalık süreye ilave olarak 5 dakika eklendi. Sağ kanattan kontra atak geliştiren Orduspor, bulduğu fırsatı iyi değerlendirerek Cevatcan Ekinci'nin ayağından ikinci golü bularak sahadan 3 puan ile ayrıldı. 0-2. Kendi sahasında bir yenilgiye daha imza atan Kırıkkalespor'un geride 4 maçı kaldı. 32 puanla 11'inci sırada yer alan Kırıkkalespor'un eksi 6 averajı bulunuyor.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.