Kırıkkale'ye helikopter fabrikası mı kuruluyor?

Kırıkkale'ye helikopter fabrikası mı kuruluyor?
Kırıkkale'ye helikopter fabrikası mı kuruluyor? Kızılelma Ocakları Genel Başkanı Hakan Polat, Kırıkkale’ye helikopter fabrikası kurulacağını iddia etti. 900 milyon dolarlık yatırım için bir firmayı Vali İlker Haktankaçmaz ile görüştüren Polat, yatırım için 500 dönüm arazi sözü aldıklarını dile getirdi. Kırıkkale’ye helikopter fabrikası kurulması kamuoyunda inandırıcı bulunmadı.
Kızılelma Ocakları Genel Başkanı Hakan Polat, Kırıkkale’ye helikopter fabrikası kurulacağını iddia etti. 900 milyon dolarlık yatırım için bir firmayı Vali İlker Haktankaçmaz ile görüştüren Polat, yatırım için 500 dönüm arazi sözü aldıklarını dile getirdi. Kırıkkale’ye helikopter fabrikası kurulması kamuoyunda inandırıcı bulunmadı.
GERÇEKÇİ BULUNMADI Kırıkkale’ye Hakan Polat’ın girişimleri ile helikopter fabrikası kuruluyormuş. 900 milyon dolar (yaklaşık 6 milyar TL’lik) olduğu iddia edilen fabrika için firma yetkilileri ile Vali Haktankaçmaz’ı buluşturan Polat, yatırım için 500 dönümlük arazi tahsis edileceğini ileri sürdü. Türkiye’de ATAK helikopteri haricinde helikopter üretiminin olmadığı düşünüldüğünde Kırıkkale’ye bir helikopter fabrikası iddiası gerçekçi bulunmadı.   Kaynak: Ayrıntı

helikopterrr.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.