Kocaoğlu, aday adaylığını açıkladı

Kocaoğlu, aday adaylığını açıkladı

“1 NİSAN DELİCE İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK”

Yerel seçim için İYİ Parti ve CHP arasında ittifak görüşmeleri devam ederken Kırıkkale Delice’de İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kocaoğlu, çalışmalara başladı. Yakın bir tarihte adaylığı açıklanacağı öğrenilen Kocaoğlu, Delice'yi hem sosyal hemde ekonomik açıdan daha üst noktalara taşımak için göreve talip olduğunu ifade etti.

DELİCE İYİ OLACAK

Yerel seçim çalışmaları ülke genelinde tüm hızıyla devam ederken İYİ Parti ve CHP arasındaki görüşmelerde sonlara gelindi. Kırıkkale merkezde çalışmalarda son noktaya gelinirken, İYİ Parti Delice Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kocaoğlu, çalışmalarına başladı. Yakın bir tarihte adaylığının açıklanacağı öğrenilen Kocaoğlu, ilçede İYİ Parti ilçe teşkilatı ile birlikte çalışmalarına başladı. Önümüzdeki günlerde Delice ilçesinde seçim bürosunu açarak adaylık açıklamalarını yapacaklarını ifade eden İYİ Parti Delice Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kocaoğlu, Delice’yi hem sosyal he de ekonomik açıdan daha üst noktalara taşımak için göreve talip olduklarını ifade etti. Kocaoğlu, 1 Nisan sabahı Delice İlçesinin yeni bir başlangıca uyanacağını ve iyi olacağını belirtti.

ORTAK YÖNETİM VADEDİYORUZ Delice ilçesinin ekonomik olarak gelişmeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Kocaoğlu, “Delice’de ilk olarak ayrışmalardan kurtulmaya ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Biz insanların ayrıştırıldığı ve ötekileştirildiği bir Delice değil, insanların birlik beraberlik içerisinde yaşadığı, ilçemizin ekonomik açıdan daha iyi noktalarda olduğu bir Delice hayal ediyoruz. Güzel ilçemizde yaşayan herkesin birlik ve beraberliğinde halkımızın fikirleri ve projeleri ile ortak bir yönetim vaad ediyoruz. Delice’yi benlik duygusu ile idare eden idarecilerden kurtarmak istiyoruz. Delice’de yaşayan vatandaşlarımızı ekonomik olarak nasıl bir üst seviyelere taşırız, halkımıza nasıl ekonomik imkanlar sağlarız onun projeleri ile geliyoruz. Delice,İyi olacak” dedi.


iyipartiii.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.