Korkmaz: "Halkımızın gönlünü kazanacağız"

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçime Millet İttifakı çatısı altında girecek olan Gelecek Partisi, ülke genelinde olduğu gibi yerelde de çalışmalarını hızlandırdı.

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI KORKMAZ: “BU SEÇİMİN KAZANANIN MİLLET İTTİFAKI, KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

 

SEÇİM STARTI VERİLDİ 
Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi, siyaset hayatına adım attığı günden itibaren ‘Bizim bir geleceğimiz var güven huzur gelecek irade senin gelecek senin’ sloganıyla çalışmalarını yürüyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala siyasi çalışmalarına hız kazandıran Gelecek Partisi, Millet İttifakı çatısı altında seçime girecek. Siyasi startı veren Gelecek Partisi, yerelde de çalışmalarını hızlandırdı.

ÜYE KAYITLARIMIZ ARTIYOR 
Yönetimiyle birlikte gencinden yaşlısına, 7’den 70’e bütün kesimin sorunlarıyla yakından ilgilenen İl Başkanı Murat Korkmaz, siyasi çalışmalarını Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e anlattı. Korkmaz, “Bu seçime çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. 6'lı masanın içerisinde olduğumuz için daha aktif rol almış bulunmaktayız. Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu’da yapılan seçim sonrası Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacaktır. Kırıkkale'de insanlarla birebir temas halindeyiz. Üye kayıtlarımız yükseldi, daha güzel olacak. 6'lı masa bu işi başaracak” dedi.

ÜLKEYİ YÖNETMEYE HAZIRIZ 
14 Mayıs sonrası her şeyin güzel olacağına dikkat çeken Korkmaz, 81 il genelinde bütün teşkilatlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma sergilediklerini vurguladı. Her bir vatandaşın gönlünü kazanacaklarını ifade eden Korkmaz, “Türkiye’nin ekonomi, sağlık, eğitim, tarım, dış politika gibi birçok konuda çalışmalarımızı hazırladık. 6’lı ittifakın imzaladığı ortak mutabakat metninde bu yer alıyor. Bu masada oturan liderlerin sözü var. İktidara geldiğimizde vatandaşlarımız, imzalanan bu metni bizlere sorsun. Bizler bunun takipçisi olacağız” şeklinde konuştu. 

HALK, GÜVEN İSTİYOR 
Milletvekilliği aday adaylığı noktasında üst düzey yöneticilerin bir toplantı yapacağı sözlerine dikkat çeken Korkmaz, “Görüşmeler sonucunda seçime ortak ya da farklı listelerle mi gidilecek bu gündeme gelecek. Kırıkkale'de bizimle bu ipi göğüsleyecek ciddi isimlerle ilgili düşüncelerimiz var. Ne yapılması gerekiyorsa o konuda üzerimize düşeni yapacağız. Bizim sokakta halkın gözünde gördüğümüz güven. Halkımız, güven duyabileceği insanları arıyor. Artık insanlar daralmış, bir arayış içerisinde” ifadesinde bulundu. 

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ 
Kırıkkale’nin sorunlarını bir rapor halinde hazırladıklarını belirten Korkmaz, ortak politikalar metninde her ilin kendine göre olan sorunlarının çözümü için çalışmaların hazırlandığını söyledi. Korkmaz, “Bizim şehrimiz emekli şehri. Buradaki insanlar tarımla, hayvancılıkla ayakta duruyor. Bu ortak politikalar metni, Türkiye genelinde 81 il için yapılacak projelerin hepsi burada. Burada her ilin kendine göre pozisyonu şartları var. Üretim ve hayvancılığı geliştireceğiz. Kırıkkale'nin girişine baktığımızda yeni binalar var ama istihdam ve ekonomiye yönelik bir şey yok” dedi.

HALKIN BÜYÜK SORUNLARI VAR 
Millet İttifakı’nın Türkiye için bir şans olduğuna dikkat çeken Korkmaz, “6'lı masadaki insanların hepsi kendi dalında uzman, kendi dalında bilgili ve devlet terbiyesi almış insanlar. Başarı ekiple gelir. Burada bir başarı olacaksa bu yönetimle ve birlikle birlikte gelir. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Sokağa çıkıyoruz, halkın en üstünden en altına kadar herkes perişan. Kime merhaba desek insanların canı yanıyor, nasıl geçineceğimin derdinde. Eskiden bizler yarınları düşünürdük bir program hedef koyardık.  İnsanlar şimdi bugünü nasıl kurtarırım diye düşünüyor.”

SİYASETTE BİRLİKTELİĞE İHTİYAÇ VAR 
6'lı masada herkesin birbirini denetleyeceğini ifade eden Korkmaz, "Herkes yaptıkları işler konusunda birbirlerini rahat bir şekilde denetleyebilecek. Bizim kapımız herkese açık. Genel başkanımız herkesi bağrınıza basın, gitmeniz gereken yerler nereyse her yere gidin. Bizler Kırıkkale'de yetiştik, Kırıkkale'de büyüdük. Bu şehirde herkes birbirini biliyor siyaset başladı şimdi kimse kimseye selam vermiyor. Ama birbirimizi tanıyoruz, yolda geçerken birbirimize selam vermiyoruz. Onların da suçu yok tabii ki yukarıdan aldıkları talimatlar doğrultusunda bunu yapıyorlar. Ama artık bundan vazgeçmeliyiz. Çünkü siyasette birlik ve beraberliğe ihtiyaç var."

SİYASETİN BAKIŞINI DEĞİŞTİRECEĞİZ 
Ülke genelinde herkesin sorunlarını çözeceklerini söyleyen Korkmaz, “Bizler vatandaşımızın siyasete bakış açısını değiştireceğiz. Gencinden yaşlısına, 7’den 70’e herkesin gönlüne gireceğiz. Her insanın gönlünü kazanacağız, gönlü kazandıktan sonra her şey kazanılır. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun bizlere verdiği talimatlar bu şekilde.  Kırıkkale'de ve Türkiye'de çok şeyler değişecek. 6’lı masa Türkiye’nin geleceğini güzelleştirecek, yarınlara umutla bakan gençler yetiştirecek” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.