Koyuncu: “Gün birlik olma günü”

Koyuncu: “Gün birlik olma günü”
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve ekipleri, kasaba ve köylerinden toplanan yardımları deprem bölgelerine ulaştırarak burada vatandaşların ihtiyaçlarını gidermesine yardımcı oldu.

BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER 
Hacılar Kasabası’nda yaşayan gencinden yaşlısına, 7’den 70’e herkesim, Kahramanmaraş merkezli 10 il genelinde meydana gelen depremin ardından birliktelik örneği sergiledi. Kasaba ve köylerde yaşayan vatandaşlar, belediyenin çağrısıyla birlikte gıda, giyim ve hijyen konularında ellerinden gelen imkanlar doğrultusunda destek sağladı. Vatandaşların sağladığı bu birliktelik örneği herkesi duygulandırdı. Bu yardımlaşma birlikte, beraber olunca nelerin başarılabildiğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

KOYUNCU, EKİPLERİYLE SAHADA 
Afşin ve Pazarcık bölgelerinde depremin hasarını en aza indirmek amacıyla çalışma sergileyen Hacılar Belediyesi, Kırıkkale Valiliği koordinesinde AFAD işbirliğiyle çalışmalarını etkin şekilde sahada sürdürdü. Toplanan yardımlar bölgeye ulaştırılarak, vatandaşlara dağıtımı yapıldı. Başkan Mehmet Koyuncu, ekipleriyle birlikte sahadan biran olsun kopmadı. Burada her kesimin sorun ve taleplerini dinleyerek gerekli yardımın yapılması noktasında çalışma sergiledi.

BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞACAĞIZ 
Bu zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağına vurgu yapan Koyuncu, “İnşallah hep birlikte atlatacağız. Gerçekten zor ama çok zor günlerden geçiyoruz. Devletimizin bütün kurumları var gücüyle sahadalar. Burada hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için mücadele sergiliyoruz. Hacılar Kasabası olarak depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Bu süreç kapsamında bizlere destek sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.