Kur'an kursları arası futbol turnuvası

Kur'an kursları arası futbol turnuvası
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında gençlere sporu sevdirmek ve serbest zamanlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla imzalanan protokol kapsamında Keskin’de yaz Kur'an kursları arasında futbol turnuvası düzenlendi.
  1. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında gençlere sporu sevdirmek ve serbest zamanlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla imzalanan protokol kapsamında Keskin’de yaz Kur'an kursları arasında futbol turnuvası düzenlendi.
  2. RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU Keskin İlçe Müftülüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği turnuva 10'ar kişilik15 takım katıldı. Zorlu ve zevkli geçen maçların sonucunda finale Yenice Mahalle Camii Kur'an Kursu ile Fatih Camii Kur'an Kursu çıktı. Final maçına Keskin Kaymakamı Muammer Köken'in yanı sıra Belediye Başkanı Dede Yıldırım, cami imamları, okul yöneticileri ve Kur'an Kursu öğrencileri katıldı.
  3. BİRİNCİ YENİCE MAHALLE CAMİİ Maçın sonunda birinci olan Yenice Mahalle Camii Kur'an Kursu öğrencilerine ödüllerini veren Kaymakam Köken şunları söyledi: "İlçemiz adına güzel bir etkinlik. Öğrencilerimizin yaz tatillerini internet cafelerde ve evde televizyon başında geçirmek yerine Kur'an öğrenerek ve spor yaparak geçirmeleri çok faydalı oldu. Umarım bu tür etkinlikler geleneksel hale gelir."
  4. DÜZENLİ SPOR YAPMALIYIZ İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Ölmez ise ," Ülkemizin en değerli varlıkları ve geleceğimizin teminatı gençlerdir. Sporla kendini geliştiren gençler hem kendi hayatlarında mutlu olur hem de topluma daha faydalı birey olur. Gençlik merkezimizde sadece erkeklere yönelik değil kız öğrencilerimize de spor kursları düzenlemekteyiz. Toplamda 200 Kur'an kursu öğrencisi düzenli olarak spor yapmaktadır" dedi.

Kuran-kursları-arası-futbol-turnuvası.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.