Lider sahaya çıkıyor

Lider sahaya çıkıyor
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ikinci yarının ilk maçını Keçiören Belediyesi Bağlum Spor ile oynayacak.

İKİNCİ YARIYA SIKI ŞEKİLDE HAZIRLANAN KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR’UN PAROLASI ŞAMPİYONLUK

Antalya kampını tamamlayan şimşekler, şampiyonluk parolasıyla sezon boyunca mücadele edecek.

KARŞILAŞMA YARIN OYNANACAK

2018-2019 sezonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden ve 30 puanla ilk yarıyı lider bitiren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, pazar günü Ankara temsilcisi Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile saat 14.00'te karşılaşacak. Karşılaşmayı Murat Sancaktar yönetecekken, yardımcı hakem görevini Samet Bilgin, Burak Canbulat ve Ali Koç yönetecek.

BİR AYLIK DEVRE ARASI BİTİYOR

Sezonun ikinci yarısı için Antalya Belek’te 10 günlük kampa giren Büyük Anadolu Kırıkkalespor, kampı tamamlayarak Kırıkkale’ye hareket etti. BAL Ligi 6. Grup temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor, 1 aylık aranın ardından sezonun ikinci yarısını Bağlumspor maçı ile açıyor. İkinci yarı hazırlıkları için 10 günlük Belek kampını tamamlayan Kırıkkalespor, sabah Kırıkkale’ye dönmek için yola çıktı. Bu süreçte 3 transferle gücüne güç katan Kırıkkalespor, şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı verdi.

OYUNCULAR MÜSABAKAYA HAZIR

Sezonun ikinci yarısının ilk maçını 20 Ocak’ta Ankara’da Keçiören Bağlumspor ile yapacak olan Kırıkkalespor, zor bir deplasmana çıkacak. Sezonun ilk maçında Bağlumspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Kırıkkalespor, bu defa galip gelerek sezona kayıpsız başlamak istiyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.