Memur-Sen İl Başkanından Emniyet Müdürüne ziyaret

Memur-Sen İl Başkanından Emniyet Müdürüne ziyaret
Kırıkkale Memur-Sen Konfederasyonu İl Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki şube başkanları, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses’i ziyaret etti.

Kırıkkale Memur-Sen Konfederasyonu İl Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki şube başkanları, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Günter Şenses’i ziyaret etti.

Memur-Sen Konfederasyonu, 20 Eylül 2019 tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Günter Şenses’i, Kırıkkale İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Başkan Yardımcısı beraberindeki Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Köksal makamında ziyaret ettiler.

HAKSIZLIK, HUKUKSUZLUĞA KARŞI ÇIMAYI AMAÇLARIZ
Şenses’e hoş geldin maksadıyla düzenlenen ziyarette taraflar sohbet edilip fikir alışverişinde bulundu. Burada konuşma yapan Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan; “Vizyon olarak Memur Sen Konfederasyonumuz özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır.” ifadelerini kullandı.

VATAN VE MİLLET ODAKLI ÇALIŞIYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Günter Şenses “Sizlerle tanışmak ve samimi düşüncelerinizden dolayı memnuniyetimi ifade ederim. Gerek Kamu kuruluşları olsun gerekse de sizler gibi STK’lar şüphesiz ki aynı amaç doğrultusunda Vatanımız ve Milletimiz odaklı çalışıyoruz. Ziyaretiniz için Şahsım ve Kurumum adına teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılır temenni ederim.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.