MHP Kırıkkale İl Yönetimi değişti

MHP Kırıkkale İl Yönetimi değişti
MHP Kırıkkale İl Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası MHP Kırıkkale İl Teşkilatı’nın yeni yönetim kurulu belirlendi.

5 İSMİN YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ SONA ERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı’nda, yönetim kurulu toplantısı düzenlendi. MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda, geride kalan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi ve gelecek dönemde yapılacak olan faaliyetler değerlendirildi. Ayrıca, MHP Kırıkkale İl Yönetimi’nde de değişimler yaşandı. MHP İl Teşkilatı’nda Tuna Yıldız, Necmettin Özçelik, Engin Nergiz, Muharrem Zengin ve Melike Boran İsmailoğulları’nın yönetim kurulu üyelikleri sona erdi.

“YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARIN İSTİŞARESİNİ GERÇEKELEŞTİRDİK”
Yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Başkanı Murta Abalı şu ifadeleri kullandı, “Bugün gerçekleştirdiğimiz İl Yönetim Kurulu toplantımızda, geride bıraktığımız 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı seçim sürecini, gelecek dönemde yapacağımız faaliyetlerimizin ve çalışmalarımızın istişaresini gerçekleştirdik.”

“YENİ GÖREV DAĞILIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK”
“Göreve başladığımız ilk günden itibaren aynı heyecan ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şüphesiz ki hepimizin ortak sorumluluğu ülkemizin geleceği ve milletimiz için ihtiyaç duyulan her alanda çalışmaktır. Bu bir bayrak yarışı demiş göreve başlamıştık. Bu süreçte İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda bugün Yönetim Kurulumuzun yeni görev dağılımını gerçekleştirdik.”

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
“Kardeşlik hukukuyla, gönül birlikteliğiyle, dava şuuruyla bize emanet edilen bu görevi teslim edinceye kadar, hep birlikte ülkemiz, şehrimiz, davamız, partimiz için elimizden gelen gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz içinde görev tevdi edilen yol arkadaşlarımı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Görevi devreden Yönetim Kurulu Üyelerimize de yaptıkları hizmetlerden ve çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

Yeni il yönetim listesi şöyle:


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.