MHP, mahalle komitelerini bir bir açıyor

MHP, mahalle komitelerini bir bir açıyor
31 Mart yerel yönetimler seçimlerinin hazırlıklarını sürdüren ve en aktif çalışan aday olarak dikkatlerini üzerine çeken MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın seçim komitesi açılışları adeta mitinge dönüştü. 

Genel merkezi, Kırıkkale teşkilatları ve adaylarıyla tam anlamıyla bir birlik ve beraberlik sergileyen MHP, yerel seçim çalışmalarını mahallelere indirerek seçim komitesi açılışlarına devam ediyor. Kırıkkale merkezde bir önceki hafta Yeni Mahalle komitesini açan MHP,  bu hafta da Çalılıöz Mahallesi ve Sanayi Mahallesi Seçim Komiteleri açılışını gerçekleştirdi. Yapılan açılışlara MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman, İlçe Başkanı Murat Abalı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kamu-Sen İl Başkanı Yücel Karabacak, Türkav İl Başkanı Galip Öztürk ve bağlı teşkilatlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta mitinglere dönüşen açılışlarda ‘Kararım karar, Kırıkkale’ye Serdar Yarar’ sloganları atılırken, vatandaşın ilgisi MHP teşkilatlarında memnuniyet yarattı.  

Yapılan açılışlara gösterilen büyük ilgi genel merkezden gelen yöneticileri ve MHP Kırıkkale teşkilatını sevindirirken, genel merkez yöneticileri halkın sevgisini kazanmayı, gönlüne girmeyi başaran MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ı tebrik etti.  Açılışta konuşan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkkale merkez başta olmak üzere bütün ilçelerde 31 Mart Pazar akşamına kadar koordineli bir şekilde her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak zafere ulaşacaklarına emin olduğunu söyleyerek katılımcılara tek tek teşekkür etti. Baloğlu “1989 yılında, 1999 yılında yetki verdiniz MHP hizmet yaptı. İnşallah sizlerin de desteğiyle 2019 yılında da sizlerin desteğiyle MHP’nin üç hilal bayrağını belediyeye asacağız” ifadesini kullandı. 

Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Serdar Yarar “Bizleri bağrına basan değerli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Çalılıöz Mahallemiz, Sanayi Mahallemiz kararını çoktan vermiş, karar bizleri mutlu etmiştir. Verilen bu destekler mahallelerimize hizmet olarak döneceğinin bilinmesini isterim. Doğup büyüdüğün bugünde yaşadığım Kırıkkale’mizin hizmetkârı olmaya hazırız.  Birlik ve beraberlik içerisinde inanın çok büyük önemli işlere imza atacağız. Kırıkkale’miz için 40 soruna 40 proje hazırlayarak çıktığımız bu yolda sizlerin desteği bizleri heyecanlandırmıştır. Bu heyecanı 31 Mart akşamına kadar sürdürerek süreci zaferle noktalayacağımıza olan inancım tamdır. Biz yönetime geldiğimizde herkese adaletlice davranacağımızın sözünü veriyorum. Üretken belediye ve markalaşmakta Kırıkkale’yi değiştireceğiz. Sizlerle gönül gönüle vererek bir değişim yapacağız” ifadesini kullandı.

24 Haziran seçimlerinde bizleri yalnız bırakmadınız. Sandıklara sahip çıkarak, herkesi ziyaret ederek MHP’nin cumhur ittifakının önemini anlattınız ve Allah’ın takdiriyle, sizlerin desteğiyle MHP’den milletvekili çıkarttık. Şimdi 31 Mart seçimlerine giden süreçte, bu azmi, bu heyecanı taşımanız, kim varsa her birine ulaşarak bu seçimi MHP’yi hem il merkezinde hem de bütün ilçelerimizde, kasabamızda, MHP’yi başarılı kılmamız gerekir. 31 Mart seçimlerinde MHP, yeniden tarih yazacak. Biz seçildiğimiz günden itibaren sizleri biran olsun yalnız bırakmamaya çalıştık. Bundan sonra da böyle olacak” sözlerine yer verdi. 

MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ise Cumhur İttifakı'na ilişkin, nefislerine ağır gelen durumda, nefsi ayaklar altında ezeceklerini belirterek, "Şu an itibarıyla bir anlayış birliği içerisinde hareket eden bir yapıyız. Herhangi bir siyasi partiyle seçim ve oy odaklı olarak bir araya geldiği bir yapı değildir. Bu yapı, Cumhur İttifakı'nın senedine de işlemiş bir şekilde nizamı alemi hedefleyen, Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini ideal olarak benimsemiş, bir araya gelmiştir. Kırıkkale ittifak kapsamında değil, ancak Cumhur ittifakı ruhuna helal getirmeden çalışma yürütüldüğüne şahit oluyoruz. Gördüğümüz kadarıyla Kırıkkale kararını Serdar Yarar’dan yana vermiş” dedi. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.