Milletimiz için çalışıyoruz

Milletimiz için çalışıyoruz
​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesiyle birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Öztürk, “Kırıkkale için gereken çaba ve gayreti gösteriyoruz” dedi.

GERKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olmasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk,  Kırıkkale merkez dâhil olmak üzere ilçelerde vatandaşlarla buluşuyor. Halkın sorunlarını yerinde dinleyen Öztürk, “Ziyaretlerimiz kapsamında Balışeyh ve Sulakyurt ilçesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. MHP olarak TBMM açılana kadar Kırıkkale’de çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizi baştan aşağı dolaşıyor, hemşerilerimizin sorunlarına yerinde çözüm sunmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Öztürk, “Gerek Kırıkkale’mizin, gerekse Türkiye’nin sorunlarını 27. Dönem 2. Yasama Yılı’nda da dile getirdik, çözüm aradık, çözüm sunduk. TBMM 27. Dönem 2. Yasama Yılı’nı tamamladık. Bundan sonra 1 Ekim 2019’da açılacak 3. Yasama Yılı için Kırıkkale’mizde çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. Türkiye’nin ve Kırıkkale’mizin güçlü ve müreffeh geleceği için MHP olarak her daim seferber olacağız. Memleketimizin sorunlarının çözüm kavuşması konusunda gereken çalışmalarımızı yeni dönem için not alarak, gerekli takiplerini yapacağız. TBMM’de bu sorunların çözümü noktasında da ikinci yasama yılında dile getireceğiz. Memleketimiz için, vatandaşlarımız için elimizden gelen çaba ve gayreti geçmişte olduğu gibi şimdi de gereken gayreti gösteriyoruz.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.