Milletvekili Öztürk: “Gazetecilerimizin günü kutlu olsun”

Milletvekili Öztürk: “Gazetecilerimizin günü kutlu olsun”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tebrik mesajı yayınladı. Öztürk, “Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir" dedi.

FEDAKARLIK İSTEYEN MESLEK 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, tebrik mesajı yayınladı. Öztürk, “Gücünü halktan alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Milletimizin sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız. Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir" dedi.

DEMOKRASİ HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜYLE GÜÇLENİR 
Öztürk, “Her türlü zor çalışma şartlarına rağmen, ilimizde görev yapan değerli basın mensupları görevlerini özveriyle yapmaktadırlar. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenmiş durumdadır. Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi "Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır.”

 İLKELİ VE TARAFSIZ YAYINCILIK ANLAYIŞI
“Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur." Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.