Milli Eğitim Müdürlüğü’ne destek 

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne destek 
TBMM’de özel bir açıklama yaparak, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gayretli çalışmalarıyla hız kazanan projeleri desteklediklerini açıkladı.

EĞİTİM YATIRIMI 5 KATTAN FAZLA ARTTI
Milletvekili Öztürk; TBMM’de yaptığı açıklamasında yılbaşında 70 milyon TL olarak açıklanan Kırıkkale’deki Eğitim yatırımlarının, yeni İl Milli Eğitim Müdürünün gelmesiyle 5 katından fazla yani 370 milyon TL’ye çıktığını hatırlatarak; “Kırıkkale’ye kim hizmet ederse bizi başımızın tacıdır’ dedi. Öztürk açıklamasında; “Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Sayın Hayati Telefoncu göreve başlar başlamaz hummalı bir çalışma başlatmış ve Kırıkkale’de kangren haline gelen sorunların çözümü amacıyla her türlü gayretin içerisine girmiştir. Bizler de elbette Milliyetçi Hareket Partisi olarak İl Müdürümüzün çalışmalarında her daim destekçisi ve yardımcısı olacağız. Kırıkkalemize her kim ki; gönülden canla başla çalışır, bizler de hiç tereddüt etmeden yanında oluruz.” dedi.


GÖZLE GÖRÜNÜR BİR ŞEKİLDE HIZLANDI
TBMM’deki açıklamasında eğitimde; özellikle inşaat yatırımlarındaki hızlanmanın dikkat çekici olduğunu vurgulayan Halil Öztürk; “Gerek mevcut okul güçlendirmeleri, yaz aylarında yapılması gereken doğalgaz dönüşümleri, yeni 6 adet anaokulu inşaatının yanısıra, özel eğitim uygulama okulunun Kırıkkale’ye kazandırılması, gerekse Yuva Mahalle’mizdeki daha önce inşaatı durmuş olan Kızılay Anaokulu’nun hizmete hazır hale getirilmesi tüm Kırıkale’de büyük memnuniyet uyandırmıştır.” diyerek, başta İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu olmak üzere emeği geçenleri tebrik etti.

SEVİYE TESPİT YAPILMASI ÇOK ÖNEMLİ
Bu yıl Kırıkkale’deki 7 nci sınıf, yaklaşık 3500 öğrenci arasından seviye belirleme sınavı ile tespit edilen en başarılı 100 öğrenciye Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında 8 inci sınıfta ücretsiz LGS dersi verilmesi projesinin de çok önemli olduğunu vurgulayan MHP’li Öztürk; “Bu tip başarılı öğrencilerimizin elinden tutan, diğer öğrencilerimizi de teşvik eden uygulamaların gün geçtikçe artacağına inanıyorum.” diyerek, temel eğitim okullarının da küçük onarımlardan geçirilip, yeni eğitim öğretim yılına hazır hale geleceğini belirtti.


KIRIKKALE’DE BAŞARIYLA DEVAM EDİYOR 
Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürüttüğü çok sayıda projenin; yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü ile Kırıkkale’de de hız kazanmasının memnuniyet verici olduğunu belirten milletvekili Öztürk; “Kırıkkale’de taş üstüne taş koyanın yanındayız ve Kırıkkale’mizin her alanda kazanım elde etmesi için her zaman olduğu gibi koşturmaya, mücadele etmeye, kapıları aşındırmayı sürdüreceğiz.” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.