Mondi Home açıldı

Mondi Home açıldı
Türkiye’nin önde gelen mobilya mağazası olan Mondi, yenilenen yüzü ile ilk mağazasını Kırıkkale’de Mondi Home ile açtı.

MONDİ YENİLENEN YÜZÜYLE İLK MAĞAZASINI MONDİ HOME İLE KIRIKKALE’YE AÇTI

 

 

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Türkiye’de toplam 308 mağazası bulunan ve mobilya sektörünün önde gelen firmalarından olan Mondi, yenilenen yüzüyle ilk mağazasını Mondi Home ile Kırıkkale’de açtı. Kaletepe Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı (Samsun Bulvarı) No: 117’de açılışı gerçekleştirilen Mondi Home’a geniş katılım olurken, açılışa özel indirimlere vatandaşların ilgisi büyük oldu. Detay Grup, Hasan Hüseyin ve Murat Bozkurt kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Mondi Home’da açılışa özel indirimler devam edecek.

GÜZEL BİR MAĞAZA

Gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, TSO Başkanı Ahmet Varlı, MÜSİAD Başkanı Mustafa Kaplan, Mürsel Akçay, Karışmaz Orman ürünleri Sahibi Mustafa Karışmaz, Mondi Mağazaları Genel Müdürü Bilal Uyanık, il yöneticileri, Bozkurt ailesinin yakınları, davetliler ve çok sayıda Kırıkkaleliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Mondi Home İşletme Sahibi Hasan Hüseyin Bozturk, “Bu güzel günde şehrimize böyle güzel bir mağaza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepinize teşekkür ederiz. Kırıkkale’mize ve hepimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

30 YILLIK BİR FİRMA

Mondi Mağazaları Genel Müdürü Bilal Uyanık yaptığı konuşmada, “Türkiye genelinde Mondi’nin 308’inci mağazasını açıyoruz ama bu mağazanın bizim için önemli bir yeri daha var. Tabelada da gördüğünüz üzere yenilenen Mondi yeni bir değişim ve dönüşüm içerisindeki ilk şubesini Kırıkkale’de açıyoruz. Bunun için tüm yönetimimizle buradayız. İyi bir yola girdiğimizi düşünüyoruz. Mondi sektörde 30 yıllık bir firma. Toplam 14 bin istihdamı olan grubumuzda tüm çalışanlarımızla ekonomiye katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.

EN DÜŞÜK FİYATLAR

Her bir istihdamın önemli olduğu günümüzde bu yatırımlarından dolayı yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum. Marka yönetimi, işletme yönetimi önemli ama tüm doğrular bir arada olmazsa bir başarı elde edemezsiniz. Bozkurt ailesini yakından tanıyorsunuz. Kırıkkale’nin değerli esnafları, lokasyon olarak caddenin değerini arttıracak bir profilde mağaza. Bu hizmetin buraya gelmesi için emek veren herkese teşekkür ediyoruz.  Mobilya almanın tam zamanı, son bir buçuk yılan en dip fiyatlarındayız fakat Mondi’nin dönüşümü ile birlikte birleşince daha değerli kılıyor” dedi.

CESARET GEREKTİRİR

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç ise konuşmasında, Mondi ailesine bu süreçte yatırım yaptığı için Bozkurt ailesine teşekkür ediyorum ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi. TSO Başkanı Ahmet Varlı konuşmasında, “TSO olarak en mutlu etkinlik şehrimizde açılmak istenen işletmelerin açılışlarına katılmak. Biraz önce Boydak Grubu adına Mondi genel müdürümüzün söylediği gibi bu süreçte iş yeri açmak, istihdam sağlamak, vergi vermek cesaret isteyen bir iş, bunun için işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. Kendilerine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

MAĞAZAYI GEZDİLER

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, TSO Başkanı Ahmet Varlı, MÜSİAD Başkanı Mustafa Kaplan, Mürsel Akçay, Karışmaz Orman ürünleri Sahibi Mustafa Karışmaz, Mondi Mağazaları Genel Müdürü Bilal Uyanık dua ıkunmasının ardından birlikte Mondi Home’un açılış kurdelesini kestiler. Genç ve beraberindeki heyet mağazayı gezerek ürünleri inceledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.