Müftü Yaşar yeni açılan Kur'an kursunu ziyaret etti

Müftü Yaşar yeni açılan Kur'an kursunu ziyaret etti
Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar Rasattepe Mahallesinde yeni hizmete açılan Nardane Ediş Kız Kur’an kursunu ziyaret etti.

KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ
Öğrencilerle bir araya gelen Müftü Yaşar, kurs öğreticilerinden kurs faaliyetleri hakkında bilgi alarak Kur’an-ı Kerim öğrenen kursiyerleri tebrik etti. Müftü Yaşar, “Annelerimiz bizim öğretmenimizdir. Cennet annelerin ayağı altındadır. Giyimi, kuşamı, yemeyi, içmeyi, haramı, helali anneden öğreniriz. Bizim ilk öğretmenimiz annemizdir. Annelerimiz ne kadar çok bilgili, donanımlı ve kültürlü olursa çocuklarımız da o kadar donanımlı olur.”
 
GELECEĞE GÜVENLE BAKABİLELİM
“Önce bizim dinimizi Kur’an ve sünnet ışığında sağlam ve doğru bir şekilde öğrenmemiz gerekir ki çocuklarımıza öğretelim. Çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle yetiştirerek geleceğe güvenle bakabilelim. Sizler buralara evlerinizden, işlerinizden fedakârlık ederek Allah rızası için Kur’an-ı Kerim öğrenmeye geliyorsunuz. Bu kursun hizmete açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu binayı tahsis eden hayır sahiplerinden Allah razı olsun” dedi. Kur'an kursu ziyaretinde İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker ve Rasattepe Camii İmam Hatibi Musa Öksüz de hazır bulundu.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.