Niğde’de korkutan deprem!

Niğde'nin Obruk Bor ilçesinde merkez üssünde 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan şiddetli depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

  • 3. Sayfa
  • 25 Şubat 2023
  • 13:50
Niğde’de korkutan deprem!

KIRIKKALE’DE DE HİSSEDİLDİ 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydan gelen depremle birlikte Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde artçı depremler meydana geliyor. Niğde’nin Obruk Bor ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem, Kırıkkale dahil civar bölgelerde hissedildi. Kırıkkale şehir merkezinde ve çeşitli mahallelerinde depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşayarak kendini dışarıya attı. Bor ilçesinde yaşanan şiddetli depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. AFAD, “Niğde ili Bor ilçesinde saat 13:27’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi” açıklamasında bulundu. 

OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTA 
AFAD Başkanı Yunus Sezer, depreme ilişkin açıklamasında, "Niğde ilimizin Bor ilçesinde saat 13:27'de meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Gelecek nesillere çevre bilinci aşılanıyor

İlginizi Çekebilir

Seçim sonuçlarına ilişkin yayın yasağı kaldırıldı

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

11069

Çay fiyatları zamlandı

Saç Show yarışmasının birincisi Kırıkkale’den 

Yenişehir’in ilk muhtar adayı Özseven oldu 

Polis gücünün gençleri, Türkiye şampiyonu oldu 

İmam hatip şenlikleri düzenlendi

Ankara-Kırıkkale otoyolu yeni dönemde yapılacak 

SIRADAKİ HABERLER