Ocak sofrasında gönül birliği

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yılda ülkücü camiayı iftarda buluşturdu. Birlik ve beraberliğin sergilendiği yemekte hep birlikte dualar edildi.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ 
MHP'nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş ve Ülkücü Şehitler anısına Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda 'Ocak Sofrasında Gönül Birliği' adı altında iftar gerçekleştirildi. Cumartesi Kapalı Pazarı'nda verilen iftarda Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde Kırıkkale'ye gelen depremzedelerde yer aldı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği yemekte okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı. Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.


TÜRK GENÇLİĞİNİN YARIM ASIRLIK YADİGARIDIR
Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, “Böylesine mübarek bir ayda ocağımızın helal sofrasında tüm ülküdaşlarımızla gönül birliği yapmaktan onur duyuyorum.  Hepimizin bildiği üzere Ülkü Ocakları sözü sağlam özü sağlam olan, Türk gençliğinin yarım asırlık yadigârıdır. Ülkü ocaklı olmak ömrümüzün sonuna kadar taşıyacağımız bir şeref, lekesiz bir bayraktır. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin bizlere bırakmış olduğu ülkücü ülkücünün öz kardeşidir şiarını yaşatmak hepimizin boynunun borcudur” dedi-.

NESİLLER BOYUNCA AKTARILACAK 
Akpınar, “ İnanıyorum ki bugün burada Ocak sofrasında bir olan gönüllerimiz Bu ruhu bugün tekrar yaşayıp nesillere de yaşatacaktır.  Ülkücü olabilmek kadar ülkücü kalabilmek de önemlidir. Biz Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak diyoruz ki, bizlere emanet olan bu kutsal davaya son nefesimize kadar sahip çıkıp sağdık kalacağız. Yılmayacağız yıkılmayacağız, satanlardan olmayacağız, başaracağız başaracağız, başaracağız,  kahrolsun şer odakları yaşasın Ülkü Ocakları” şeklinde konuştu.


BU YİĞİTLERLE ZAFERE ULAŞACAĞIZ 
MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı ise, “Ülkü Ocakları bir evin tüten ocağıdır, Ülkü Ocakları Peygamber ocağıdır, devletimizin ve milletimizin asla sönmeyecek ocağıdır. Ramazan ayının bu bereketli sofrasında hemşehrilerimizle ve Ülkü Ocaklarımızın bu yiğit gençleriyle bir arada olmaktan büyük onur ve şeref duyuyorum. Allah birliğimizi daim etsin, Allah sofralarımızı bereketlendirsin, Allah düşmanlarımızı kahru perişan eylesin. MHP olarak son viraja girmiş durumdayız. Ülkemizin, devletimizin ve milletimizin en önemli seçiminde Cumhuriyetimizin yüz yılık önemli seçiminde bu yiğitlerle birlikte zaferlere ulaşacağız” dedi. 

14 MAYIS’TA CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN İKTİDAR OLACAK
Ülkü ocaklarının kutlu bir davaya hizmet ettiğini, devletinin ve milletinin asla yanından ayrılmadığını vurgulayan MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bugün bizleri bu sofrada bir araya getiren Ülkü Ocaklarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bizler inanıyor ve güveniyoruz ki inşallah bütün gençlerimiz, bütün ülkemiz 14 Mayıs sabahı üzerine düşen görevi yerine getirecektir. MHP, TBMM’de güçlü şekilde temsil edilecek, Cumhur İttifakı yeniden iktidara gelecektir” şeklinde konuştu. 


SEÇİM BÜROSUNA KADAR YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRDİLER 
Konuşmaların ardından vekil Öztürk, beraberindeki heyetle birlikte iftara katılan ailelerin sorun ve taleplerini dinledi.  Programa MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Av. Halil Öztürk, merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut, milletvekili adayları Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Programın sonunda kalabalık heyet Sevgi Yolu üzerinde bulunan seçim bürosuna kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.