Yahşihan Belediyesi’nin eğitime desteği kesintisiz şekilde sürüyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, her zaman olduğu gibi bu yıl da lise sınavına hazırlanan ortaokul son sınıf öğrencilerine matematik sorularının yer aldığı soru bankası dağıttı.
ÖĞRENCİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ
TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden Ortaokulu’nda gerçekleştirilen kitap dağıtımında, ortaokul son sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Türkyılmaz, "Öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla yaptığımız projelerle çalışmalarını sürdürüyoruz. Daha önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ortaokul ve liselerde eğitim gören 11 bin 903 öğrencinin girdiği genel değerlendirme sınavının sponsoru olmuştuk. Bu projemizin devamı olarak şimdi de öğrencilerimize LGS 8. Sınıf Matematik soru bankası dağıttık.”
ÇALIŞARAK KAZANACAKLAR
“Bu kitap kendi imkânları ile sınava hazırlanan öğrencilerimize mutlaka bir katkı sağlayacaktır. Önemli olan ne istediğini bilmektir. Kişi istedikten sonra her şeyi başarabilir. İnşallah tüm öğrencilerimiz isteğini kaybetmeden ve pes etmeden çalışarak istedikleri liseyi kazanır. Büyük emek sarf ederek LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Misafirperverlikleri için İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Abdurrahman Kayabaş’a, Okul Müdürümüz Sn. İsmail Denizkan’a ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Haber: Burak Çalışkan
Özen: “Mücadelemiz, memleketimiz için olacak”
Elindeki cam şişeyle kliniğe saldırdı
Trafiğe kayıtlı araç sayısı 70 bine yükseldi