Okullar açıldı, trafikte yoğunluk yaşandı!

Okullar açıldı, trafikte yoğunluk yaşandı!
Eğitim ve öğretime yönelik verilen 1 haftalık tatilin sona ermesiyle birlikte 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale’de trafik yoğunluğu yaşandı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ GÖREV YAPTI 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de eğitim ve öğretime yönelik verilen 1 haftalık tatilin sona ermesiyle birlikte hafta sonu trafik alanında yoğunluk yaşandı.  43 ilin bağlantı noktası olan ve İç Anadolu Bölgesi’nin kilit kavşak olarak adlandırılan Kırıkkale'deki karayollarında araç yoğunluğu yaşandı. Okullardaki bir haftalık tatilin sona ermesinin ardından dönüş yolculuğuna geçen tatilciler, 43 ilin bağlantı noktasında araç yoğunluğu oluşturdu.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU
Başkent Ankara'yı Anadolu'ya bağlayan yollar Kırıkkale bağlantı yolunu kullanarak 43 ile uzanıyor. Kırıkkale-Kırşehir ve Kayseri'den Doğu ve Güneydoğu illerine, Kırıkkale-Çorum-Samsun yolu ile de Karedeniz bölgesine ulaşılıyor. Başkent Ankara ve diğer batı illerine ulaşmak isteyen tatilciler dönüşlerini son güne bırakınca Kırıkkale'deki yollarda yoğunluk oluşturarak uzun araç kuyrukları oluştu. Yoğunluk nedeniyle karayolundaki trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Polis ekipleri ise güzergahta ve seyir halinde devriye atarak sürücülerin güvenli şekilde yolculuk yapmalarına yardımcı oldu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.