Otoyol proje çalışması sürüyor

Otoyol proje çalışması sürüyor
​​​​​​​Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ankara-Kırıkkale-Delice otoyolu ve Ankara-Sivrihisar otoyolu projemizle ilgili çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ankara-Kırıkkale-Delice otoyolu ve Ankara-Sivrihisar otoyolu projemizle ilgili çalışmalarımız sürüyor” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP'nin başını çektiği zillet veya illet ittifakı, PKK'sından FETÖ'süne, marjinal örgütlerinden adı iyi kendi karmakarışık partisine kadar kimi bulursa hepsini aynı çuvala doldurdu. Bunun adı ittifak değil iltihaktır. Nereye, terör örgütlerine iltihaktır."  dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etimesgut Belediyesi önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Etimesgutluları selamlayan Erdoğan, Ankara ahilerinin mirası olan bu güzel ilçede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

TERÖRLÜ MÜCADELE SÜRÜYOR

Terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da verilen tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, Etimesgut'un bir şehitler ve gaziler diyarı olduğunu belirtti. Etimesgut'un 1984'ten bugüne kadar terörle mücadelede 157 şehit verdiğini aktaran Erdoğan, bunlardan 23'ünün 15 Temmuz şehidi olduğunu, aralarında Ömer Halisdemir ile 11 polis memurunun da bulunduğu 23 15 Temmuz şehidinin bu ilçede ikamet ettiğini anlattı.

ETİMESGUT'UN ŞEHİDİ, GAZİSİ ÇOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Etimesgut'tan niçin bu kadar çok şehit çıkmıştır biliyor musunuz? Çünkü Etimesgut Türkiye'nin, Anadolu'nun bir özetidir. Anadolu hangi sevinçleri yaşarsa Etimesgut da onu yaşar. Ankara hangi tasaları çekerse Etimesgut da onu çeker. Anadolu gülerse Etimesgut güler, Anadolu ağlarsa Etimesgut ağlar. İşte bunun için Etimesgut'un şehidi, gazisi çok. İşte bunun için Etimesgut ülkesinin kıymetini iyi bilir. İşte bunun için Etimesgut devletinin beka meselesine sahip çıkar." diye konuştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'nın medarı iftiharı olacağına inandığım 3 bin 704 yataklı Bilkent ve 3 bin 577 yataklı Etlik şehir hastanelerinin inşaatı devam ediyor. Bilkent'i 14 Mart'ta resmen açıyoruz. Şu anda hasta alıyor, hasta kabulü başladı, bir taraftan ameliyatlar şu anda yapılıyor. Etlik Şehir Hastanesini ise bu yıl içinde sizlerin hizmetine sunuyoruz. Böylece 7 bin 281 yataklı sağlık tesislerini Ankara'mıza kazandırmış oluyoruz. Ankara-Niğde otoyolunun yapımı devam ediyor. Ankara-Kırıkkale-Delice otoyolu ve Ankara-Sivrihisar otoyolu projemizle ilgili çalışmalarımız sürüyor."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.