Özdoğan, Yahşi’yi ziyaret etti

Özdoğan, Yahşi’yi ziyaret etti
 Avukat Ramazan Özdoğan, Kadir Yahşi’yi yerinde ziyaret etti. Özdoğan ve Yahşi, ülke gündemi, Kırıkkale siyaseti ve gündelik konular hakkında sohbet etti.

“BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ”
Kırıkkale’nin tanınan ve sevilen avukatlarından aynı zamanda Gazetekale’nin de Hukuk Danışmanı olan Av. Ramazan Özdoğan, Yahşi Medya Ajans Başkanı, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ziyaret etti. Ülke gündemini ve Kırıkkale siyasetini değerlendiren Özdoğan ve Yahşi’nin buluşmasında samimi bir sohbet ortamı oluştu. Yahşi Medya’nın ve Gazetekale’nin başarılı işlere imza attığını belirten Özdoğan, “Sizinle birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Gazetekale ve Yahşi Medya Ailesi olarak Kırıkkale’de daha önce yapılmamış, başarılı işlere imza atıyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Ayrıca ne zaman başınız sıkışsa yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.” dedi.

“GÜÇLÜ GAZETENİN, GÜÇLÜ SAVUNUCULARI OLUR”
Nazik ziyaretinden dolayı Özdoğan’a teşekkürlerini ileten Yahşi, “Bizler de güçlü bir avukat ile çalışmaktan mutluyuz. Güçlü bir gazetenin, güçlü savunucuları olur. Beraber aynı yolda yürümekten mutluyum.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan


645bb2bf3c25f.1.png

645bb2bf484e2.2.png

645bb2bfccd3d.3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.