Öztürk: “Bugünleri hep birlikte atlatacağız”

Öztürk: “Bugünleri hep birlikte atlatacağız”
MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale’ye yerleşen depremzede ailelere ziyaretlerini sürdürüyor. 

HUMMALI ÇALIŞMA SERGİLENİYOR 
Cumhur İttifakı kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte deprem bölgelerinde ‘Tek vatan, tek devlet’ şiarıyla hareket etmesi ülke genelinde birlik ve beraberliğe en güzel örneklerden birisi olarak yansıyor. Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde depremin yaralarının sarılması amacıyla Cumhur İttifakı’nın liderleri başta olmak üzere MHP Milletvekilleri ve teşkilatları da hummalı çalışma sergiliyor. 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENİYOR 
Depremin yaralarının hızlı şekilde sarılması amacıyla ilk günden itibaren bölgeye yardım tırlarını gönderen MHP İl Başkanlığı, aynı zamanda ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen bölgelerden Kırıkkale’ye yerleşen depremzedeleri yalnız bırakmıyor. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda, depremzedelerin yalnız olmadığı, devletin vatandaşının yanında olduğu bir kez daha gözler önüne geliyor.


KIRIKKALE İLE GURUR DUYUYORUZ 
Kırıkkale’ye yerleşen depremzedeleri ziyaret eden Öztürk, “Başımıza gelen her musibette, her felakette tüm ayrılıkları bir kenara bırakarak bir ve beraber olan yüce Türk milleti, son yaşadığımız deprem felaketinde de bu vasfını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu vesileyle, her anlamda fedakarlığın zirvesine çıkan Kırıkkaleli hemşerilerimizle ne kadar gurur duysak az gelir. Kırıkkale’mize yerleşen depremzedelerimizi ziyaret ettikten sonra hemşerilerimizi hasbıhal edip sıkıntılarını dinledik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kırıkkale’mizin ve Türkiye’mizi her anlamda ayakta tutmak için gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.