Öztürk: “Gazetecilik zor ve meşakkatli meslek”

Öztürk: “Gazetecilik zor ve meşakkatli meslek”
26. Dönem AK Parti Kırıkkale eski Milletvekili Abdullah Öztürk, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla açıklama yaptı. 

ÖZTÜRK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI 
10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla açıklama yapan 26. dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk,  Halkın süratli, tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, çağdaş ve demokratik bir toplum olmanın vazgeçilmez şartlarından olduğunu ifade etti. 

BÜYÜK ÖZVERİ VE EMEK
Öztürk yaptığı açıklamada, “Habere ve bilgi kaynağına hızlıca ulaşma, elde ettiği bilgi ve haberleri kamuoyuna, okurlara ya da izleyicilere tarafsızca sunma işini üstlenen medya çalışanları, farkındalık, kamuoyu ve gündem oluşturabilme yönleriyle de çok önemli bir mesleğin uygulayıcılarıdır. Medya çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki çabaları takdire şayandır. Şüphesiz bu zorlu görevi yerine getirirken, maddi - manevi birçok güçlükle karşılaşmakta, mesai kavramından uzak bu mesleği büyük özveri ve emek sarf ederek yürütmektedirler.” diye konuştu. 

BASIN ÇALIŞANLARIMIZA SAĞLIK VE AFİYETLER DİLİYORUM
Öztürk, ”Böylesine zor ve meşakkatli bir mesleğin mensubu olan yazılı ve görsel medya mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden gazetecilerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.