Öztürk: "Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız"

Öztürk: "Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız"
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, mazbatasını aldıktan hemen sonra sahada vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTİYOR 
Geçmişte olduğu gibi her zaman sahada vatandaşın yanında olan MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, mazbatasını aldıktan hemen sonra vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine başladı. Kırıkkale şehir merkezi başta olmak üzere ilçeler, kasabalar ve köylere giderek desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Öztürk, "Kırıkkale için her alanda elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz. Kırıkkale inşallah alacağı yatırımlarla İç Anadolu Bölgesi'nin incisi haline gelecektir" dedi.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYOR 
Aynı zamanda Pazar günü yapılacak olan ikinci tur seçimi kapsamında Cumhur İttifakı'na destek isteyen Öztürk, "İnşallah 5 yıl daha sizlerle birlikte el birliği ve gönül birliği içerisinde omuz omuza mücadele edeceğiz. Devletimizi ve milletimizi hak ettiği konuma ulaştırmak adına Atatürk'ün ortaya koymuş olduğu yolculukların en iyisini yaparak bugün FETÖ'ye PKK'ya her türlü terör örgütlerine karşı milli mücadelemizi siyaset arenasında da yapmak adına bu mazbatayı alıyorum.  Kırıkkale 28 Mayıs’ta irademizi sandığa öyle bir yansıtacağız ki Kandil’dekiler yerinde duramayacak” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.